STRÆKMÆRKER - DERMAROLLER – ”HULLER DER HELER”

På AROS Privathospital er vi meget begejstret for konceptet ”needling”, hvorfor vi har glædet os rigtig meget til at dele denne fantastiske patienthistorie med jer. Ida er blevet behandlet for stærkmærker på Kosmetologisk Klinik AROS og har givet sin behandler Henriette lov til at dele historien.

”Første gang jeg møder Ida er i begyndelsen af januar 2017. Ida er 22 år og har fået strækmærker efter en brystforstørrende og formkorrigerende operation 4 mdr. forinden. Operationen har hun fået pga. en medfødt brystdeformitet. Strækmærkerne er mange, dybe og farvede(røde, blå, lilla), så selvom glæden over operationen er stor, er hun rigtig ked af strækmærkerne”.

Efter en konsultation med gennemgang af de forskellige behandlingsmuligheder falder valget på dermaroller, som værende den bedste behandling for Ida. Ida får 3 behandlinger med 5 - 6 ugers interval. I perioden imellem behandlingerne anvender hun produktet LIPOPEPTIDE 2 gange dagligt på det behandlede område. Produktet indeholder vitamin A og sikrer en hurtigere heling samt stimulerer produktionen af kollagen.

Ida siger selv om forløbet:
"Efter en brystforstørrende operation fik jeg mange røde/lilla strækmærker på brysterne. De var af forskellig bredde, og flere var dybe, hvilket gjorde huden meget rillet.  Allerede efter første dermaroller behandling var der en tydelig ændring i farven på strækmærkerne, som var blevet meget blegere. Strækmærkerne havde også løftet sig, og dette var især tydeligt efter min 2. behandling, hvor huden ikke længere føltes rillet. Efter 3. behandling havde huden løftet sig helt, og strækmærkerne var bleget helt, kun nogle enkelte små på siderne af brysterne havde stadig lidt farve, men intet i forhold til hvordan de så ud før behandlingen”.

”Efter behandlingerne var huden meget rød, og der var selvfølgelig mærker efter selve dermarolleren. Rødmen forsvandt i løbet af en til to dage, og mærkerne var væk efter omkring fem dage. Huden kunne være lidt øm den første dag, og mens huden helede, oplevede jeg en smule kløen, men intet som var til ubehag. Jeg brugte både under og efter behandlingsperioden Lipopeptide, den hjalp også på kløen.

Alt i alt har dermaroller haft en stor virkning/effekt på mine strækmærker, som er blevet meget pænere, og huden har ikke længere den rillede fornemmelse".

Ida J. 

HOLDBAR BEHANDLING? JA!
7 måneder efter behandlingen, i forbindelse med dette "skriv", tjekker Henriette op på Ida for at høre, hvordan det går...om behandlingen fortsat "holder". Hun er heldigvis lige begejstret, sender privat foto og skriver i en mail:

"Hej Henriette

Der er slet intet tilbage, det er blevet så flot. Jeg er så sindssyg glad for det. Det er helt utroligt, hvor meget det hjalp. Jeg vil 100% anbefale det til andre 😊"

Vh Ida

Dermaroller var altså den rigtige behandling for Ida, det helt rigtige valg. AROS er et hus med mange specialister, stor erfaring og en bred behandlings palette. Det betyder, at vi altid kan tilbyde vores kunder og patienter den bedste løsning, den bedste behandling og det er vi stolte af. Behandling med dermaroller kan også anbefales til strækmærker efter graviditet.

Vi takker Ida mange gange for at måtte dele hendes historie.

Se resultatet af Ida’s behandling med dermaroller her http://www.arosph.dk/galleri/straekmaerker

For yderligere information om dermaroller, læs her http://www.arosph.dk/vores-klinikker/kosmetologisk-klinik/dermaroller-rynker-aknear-straekmaerker

Booking af gratis og uforpligtende konsultation kan ske på tlf. 8741 1111.

Tilbage til Nyheder