TAG EN HØREPRØVE MENS DU VENTER...

Din hørelse er værdifuld, og selv de små nuancer i hørelsen gør en stor forskel for livskvaliteten. En tidlig og aktiv indsats kan gøre en stor og vigtig forskel og styrke den enkeltes livskvalitet og mentale trivsel. 800.000 personer i Danmark er høreudfordret og høretab kan ramme alle.

Derfor har du på AROS Privathospital som en del af vores høresundhedsfokus mulighed for at teste din hørelse via en online høretestscreener og prøve høreapparater online – ”Choose Your Sound”. Vi benytter HEIMDALL’S ekspertise og digitale approach og testene er opstillet i venteværelset på AROS.

Testene er således både til dig som mistænker et høretab, og til dig som allerede er bruger - og du kan også prøve dem her>

Begge test er anonyme og tager ca 5 minutter. Der skal helst være roligt omkring dig, når du tager dem.

HEIMDALL’S har klinikker både i Aarhus, Odense og Søborg, så ring endelig til dem, hvis der er spørgsmål eller lignende (tel 89 805 505) eller book tid her >.

HEIMDALL’S er en uafhængig klinik som har samlet de bedste høreapparater fra de førende producenter: Oticon, Widex, Signia, Phonak og GN ReSound ét sted, til enkle og til markedets bedste priser med alt inkluderet.

Interesseret i mere? - så klik her >

Tilbage til Nyheder