ØRE- NÆSE- HALSKLINIKKEN, AROS Privathospital, tilbyder nu udvidet undersøgelse og behandling af patienter med svimmelhed.

Omkring Svimmelhed
Oplever du pludselig opstået svimmelhed, anbefaler vi at du hurtigst muligt får afklaret årsagen. Det er vigtigt, at årsagen til din svimmelhed identificeres så tidligt i forløbet som muligt bl.a. fordi det kan være afgørende for behandlingen.

På AROS Privathospital tilbyder vi hurtig udredning og behandling af svimmelhed ved vores svimmelhedsekspert, speciallæge Christer Zøylner Swan.

Årsager til svimmelhed
Svimmelhed er meget hyppigt forekommende –de fleste oplever det på et eller andet tidspunkt i livet og hyppigheden stiger med alderen. Årsagerne er mangartede. Svimmelhed ses bl.a ved visse neurologiske sygdomme, svimmelhedsmigræne, nakkeskader, hjerte-karsygdom, stofskiftesygdomme og sygdomme i balanceorganet. Øresten og virus på balancenerven er de hyppigste årsager til svimmelhed.

Selvom svimmelhed ofte forårsages af ufarlige sygdomme, kan symptomerne både være meget ubehagelige og give anledning til utryghed og frygt for at fejle noget alvorligt. Alene derfor er hurtig udredning ønskeligt.

Læs mere på Øre-næse-hals speciallægepraksis´ side her >

Alle patienter undersøges og behandles af Christer Zøylner Swan, der er speciallæge i øre-næse-halssygdomme med  spidskompetance inden for områderne vestibulogi, otologi og otoneurologi. Vi kan tilbyde en fuld otoneurologisk undersøgelse inklusiv evaluering af samtlige buegange (vHIT), centrale tests (okulomotor og positionel) samt undersøgelse for benign paroksystisk positionel vertigo (BPPV), også kaldet øresten. Desuden foretages altid en høreprøve.

Vi tilbyder behandling og opfølgning af de lidelser der findes relateret til vestibulærapparatet (li-gevægtsorganet), og sørger selvfølgelig for, at patienter med lidelser udgående fra andre organsystemer henvises til rette instans med henblik på videre relevant udredning og behandling.

Skulle du have fagspecifikke spørgsmål er du også meget velkommen til at kontakte os enten på telefon: 87 41 11 11 eller kontaktformularen til højre.

Kort omkring Speciallæge Christer Zøylner Swan
Christer Zøylner Swan er speciallæge i øre-næse-halssygdomme med særlig erfaring inden for områderne svimmelhed, hørenedsættelse og ørekirurgi. Christer arbejder til daglig ved Øre-Næse-Halskirurgisk Klinik, Aarhus Universitetshospital og har ørekirurgi og svimmelhed som primære funktionsområder. Derudover har han arbejdet inden for det neurologiske speciale bl.a. med fokus på svimmelhed.

Christer har en PhD-grad ved Aarhus Universitet og har gennem flere år forsket i svimmelhed med talrige forskningspublikationer og foredrag bag sig.

Læs mere om Speciallæge Christer Zøylner Swan her >

Tilbage til Nyheder