Verdenskendt Hårtransplantationstekniker fra USA udfører behandlingssession på AROS i januar 2018

En enestående mulighed for at få behandling for hårtab af hårtransplantationsspecialisten Michael Barge i samarbejde med AROS hårtransplantationsteam.

Der er mulighed for at opnå rabat på behandlingsprisen i forbindelse med besøget. 

AROS hårtransplantationsteam vil være en af Skandinaviens bedste hårklinikker og derfor ønsker AROS Hårklinik, at blive inspireret og opdateret løbende med ny og brugbar viden samt teknikker inden for hårtransplantation.

Vi har derfor været så heldige at få fat i en af de førende eksperter inden for FUE-behandling, med mere end 25 års erfaring, Michael Barge, til et 3 dages besøg på AROS.

I løbet af de tre dage vil der være mulighed for at få  behandling for hårtab af vores hårtransplantationsteam under ledelse af Michael-Barge.

Og har du et specielt problem med hårmangel, så er her en enestående chance for at få det behandlet.

Vil du have en chance for at komme i betragtning til behandling af Michael Barge, er det nu, du skal melde dig.

Udover traditionelle hårtransplantationer, hvor hår flyttes til skaldede eller tyndhårede områder på hovedet, opfordrer vi kandidater med særligt krævende behov til at melde sig.

Vi søger specielt:
·         Patienter med behov for meget store hårtransplantationer

·         Patienter med behov for øjenbrynstransplantation

·         Patienter med behov for skægtransplantation

·         Patienter med gråt hår

·         Patienter med meget krøllet hår

·         Kvinder med udtyndet eller vigende hårgrænse

Patienter behandlet af Michael Barge:


RABATOPTION

Hvis du efterfølgende vil tillade os at bruge dine før- og efterfotos, samt give din beskrivelse af din oplevelse af din behandling, har du oven i købet mulighed for at opnå rabat på behandlingsprisen – samtidig med at du er sikret en behandling i verdensklasse.

OBS: er du sygeplejerske og har lyst til at blive en del af vores kosmetiske team med særligt fokus på hårtransplantation, så har vi brug for en ekstra mand på vores hold.

Nu også mulighed for konsultation i vores klinik i Værløse!

Læs mere om behandlingsmotoden her >

For priser se mere her >

Vedr. priser: Behandlingsprisen fastlægges individuelt ud fra den enkeltes behov og afhænger af hvor mange hårstrå, der ønskes transplanteret. Udtyndede tindinger vil typisk koste omkring 30.000 kr, men en endelig pris kræver en konsultation med vurdering af størrelsen af det skaldede område og en fastlæggelse af den ønskede hårtæthed.

 

 

Tilbage til Nyheder