Han har reddet mit liv med SRS operation!

Quote

Jeg er en af Per’s første SRS patienter og har været i hans kyndige hænder i snart 2 år. Jeg kom til Per efter at være blevet afvist af flere læger, hvor jeg fik fortalt, at mine smerter var psykiske og ren indbildning. Ved mit første møde med Per fik jeg bekræftet, at jeg har SRS og at mine svære smerter var berettiget. Per var så omsorgsfuld og anerkendende. Han lyttede til mig og var interesseret i at lære mere om syndromet og operationsteknik. Han har været så interesseret i at hjælpe, at han rejste til USA for at lære operationsteknikken af Dr. Hansen, for at kunne give mig og mange andre den rette hjælp.

Per har kæmpet en kæmpe kamp for at kunne hjælpe mig ud af smerter og har under hele forløbet været støttende og omsorgsfuld. Jeg har levet i svære smerter i 2 år nu og efter min operation fra Per for 3 måneder siden kan jeg nu sige, at det har været livsændrende. Jeg vil være Per evigt taknemmelig for at lytte til hans patienter og for at tage kampen op. Uden Per ville et håb om et smertefrit liv ikke være en realitet.

Jeg kan derfor kun anbefale Per til alle. I Per kan man have tillid til at blive lyttet til og forstået, men også tillid til at man endelig får den rette hjælp. Per giver ikke op og han støtter hans patienter under hele forløbet. Han er den bedste kirurg, som går det ekstra skridt for sine patienter. SRS patienter i Danmark har nu et håb pga. Per’s hårde arbejde.


Tilbage til Patienthistorier