MENU - Kosmetisk Center Aldersprægede håndrygge CO2 fraktioneret laser

CO2 laser til foryngelse af håndrygge

CO2 fraktioneret laser til foryngelse af håndrygge

Vi bruger fraktioneret CO2 laserteknologi til håndforyngelse - en procedure, hvis virkning er baseret på kontrolleret termisk "skade" af huden, hvorved diverse regenererende processer i væv accelereres. Samtidigt øges syntesen af elastin og kollagen.

På en forenklet måde kan proceduren beskrives som følger: tusindvis af forsvindende tynde laserstråler fordamper punktvist små cylindre væv i huden. Det får de omkringliggende intakte celler til at dele sig intensivt og forsøge at lukke hullerne.

BOOK TID TIL GRATIS KONSULTATION PRISLISTE

CO2 laser behandling - fakta

Behandlingstid
Behandlingstid

15-30 min.

Restitutionstid
Restitutionstid

1-2 dage

Resultat
Resultat

30-60 dage

Holdbarhed
Holdbarhed

Skal vedligeholdes

Behandlere
Behandlere

Speciallæger

Konsultation
Konsultation

Gratis hos sygeplejerske

Vores specialister

"Jeg føler mig altid 100% tryg i Liubas hænder, hendes viden om anti-age spænder bredt fra de traditionelle forslag som botox & filler men også hvis man ønsker mere ”naturlige behandlingsformer” såsom mesoterapi/biorevitalisering."

Mona, mesoterapi behandling

"Jeg har ikke andet end gode oplevelser med AROS Privathospital. Rigtig dygtig personale der følger en hele vejen igennem, et specielt tak til plastikkirurg Ole Momsen for være så dygtig til sit arbejde. Jeg har aldrig følt mig mere tryg og sikker ved en operation, som jeg har her."

Nikolaj Jakobsen