Peeling til foryngelse af håndrygge

Kemisk peeling til foryngelse af håndrygge

Kemisk peeling er en hudbehandling, der kan anvendes til at forbedre huden på hænderne ved at fjerne de øverste lag af huden ved hjælp af kemiske stoffer. Processen involverer påføring af en syre eller en blanding af syrer på huden, hvilket kan hjælpe med at fjerne døde hudceller, reducere pigmentering og forbedre hudens tekstur og glathed.

En mild kemisk peeling af hænderne er en god metode, der får has på pigmentpletter og øger dannelsen af de elastiske fibre i læderhuden.

Der er forskellige typer af kemiske peelinger, herunder overfladiske, medium dybe og dybe peelinger, som adskiller sig i styrken af syrerne og dybden af peelingen.

BOOK TID TIL GRATIS KONSULTATION PRISLISTE

Peeling - fakta

Behandlingstid
Behandlingstid

15-60 min.

Restitutionstid
Restitutionstid

Afhængig af behandlingsdybde

Resultat
Resultat

Øjeblikkeligt / op til 60 dage

Holdbarhed
Holdbarhed

Skal vedligeholdes

Behandlere
Behandlere

Læge & antiage specialist

Konsultation
Konsultation

Læge 800,- (fratrækkes behandling)

Disse effektive stoffer bruges til håndforyngelse

Peeling bekæmper effektivt fotoaldring og hyperpigmentering. Blandt stofferne, som bruges til håndforyngelse, kan nævnes:

 • Ferulinsyre - kendetegnet ved sine antioxidante egenskaber, som beskytter huden mod aggressioner forårsaget af frie radikaler samt hæmmer og neutraliserer deres virkning.

 • Mælkesyre - findes naturligt i huden og udøver en naturlig fugtgivende effekt ved at tiltrække vandmolekyler til ydre hudlag og stimulere syntesen af ​​ceramider – stoffer, ansvarlige for forbedring og modulering af hudens barrierefunktion. Det er velkendt som et hudlysnende middel. Derudover har det antioxiderende virkninger og hæmmer virkningen af ​​tyrosinase, et enzym involveret i de første stadier af melanogenese.

 • Retinol eller A-vitaminsyre - virker ved at eksfoliere huden dybt, fjerne lag af døde og døende hudceller og fremme produktionen af ​​nye hudceller, efterhånden som din hud heler. Retinol har en række vigtige biologiske effekter, blandt andet reduktion af inflammation og stimulering af kollagenproduktion. Almindelige bivirkninger kan være irritation, rødme, afskalning og afskalning.

Flere typer og styrker peeling

Der er forskellige typer af kemiske peelinger, herunder overfladiske, medium dybe og dybe peelinger, som adskiller sig i styrken af syrerne og dybden af peelingen. Overfladiske peelinger bruger mildere syrer og er normalt mere egnet til behandling af overfladiske pigmentpletter og fine linjer på hænderne. Dybe peelinger bruger stærkere syrer og kan være mere effektive til at behandle dybere pigmentering og rynker på hænderne.

Det er vigtigt at få en professionel hudplejeekspert til at udføre en kemisk peelingbehandling af hænderne, da det kan være skadeligt, hvis det ikke udføres korrekt.

Efter behandlingen

Efter behandlingen kan der opstå rødme, irritation og afskalning i huden, og det er vigtigt at beskytte huden mod solen og undgå at plukke i skallerne for at sikre en hurtig og sikker heling.

Kemisk peeling med syrer er ikke egnet til følgende:

 • Nylig solbrændt hud
 • Indtag af medicin, der øger hudens følsomhed over for solen
 • Gravide/ ammende
 • Hudsygdomme generelt og i interesseområdet
 • Sukkersyge
 • Alvorlige former for forhøjet blodtryk, koronar hjertesygdom
 • Kræftsygdomme
 • Øget hudfølsomhed
 • Flere modermærker i interesseområdet

Priser på foryngelse af hænder

Helhedsvurdering, medicinsk anti-age, CO2, "liquid laser", PRP/PRF hos læge (fratrækkes behandling) 800,-
Kemisk peeling (fra pris) 1.500,-

Mød specialisten

Jeg kontaktede Henriette for 5 år siden med en hud, der i den grad trængte til hjælp – og jeg har været fast kunde siden. Den måde Henriette mødte mig på og den forandring hun skabte efter ganske få behandlinger, har jeg ikke oplevet hos andre kosmetologer. Henriette er en meget erfaren og professionel kosmetolog med stor faglig viden og jeg har aldrig været i mere kompetente hænder end hos hende. Hun er et fantastisk menneske, som med nærvær, smil og ægte interesse, skaber en afslappet og tryg stemning, hvor jeg kobler helt af.

Anni, 45 år