Filler til foryngelse af håndrygge

Sculptra til foryngelse af håndrygge

Håndforyngelse med polymælkesyre er en af ​​de mest effektive procedurer, som bekæmper flere problemer på én gang: fine rynker, tørhed, gennemsigtighed, pigmentpletter og giver håndryggene et yngre, velplejet og mere fyldig udseende.

Sculptra® (poly-L-mælkesyre) er en såkaldt biostimulator. Polymælkesyren har været anvendt i mange medicinske produkter i en årrække, fx i beklædning af tråde til trådløft, knogleimplantater mm. Stimulerende effekt af polymælkesyre i menneskekroppen er blevet godt undersøgt.

BOOK TID TIL GRATIS KONSULTATION PRISLISTE

Sculptra - fakta

Behandlingstid
Behandlingstid

60-90 min.

Restitutionstid
Restitutionstid

1 dag

Resultat
Resultat

30-60 dage

Vedligeholdelse
Vedligeholdelse

1-2 gange om året

Behandlere
Behandlere

Certificeret læge & specialist i anti-age

Konsultation
Konsultation

Gratis hos kosmetisk sygeplejerske

VÆRD AT VIDE

Forskel fra hyaluronsyre-baseret fyldstoffer/Fillere

Det er vigtigt at pointere, at det ikke drejer sig om en almindelig hyaluronsyrebasere “Filler”-behandling.

Behandlingen af rynker og tabte volumina med polymælkesyre baseres på en helt anden koncept end injektion med hyaluronsyrefyldstoffer. Mens hyaluronsyre i forskellige styrker fungerer som direkte volumizer, er Sculptra® en såkaldt biomodulator/biostimulator, som har evnen til at stimulere vævet, fx gennem kollagendannelse. Produktion af kollagenfibre fører ikke alene til genopbygning af volumen, men også til en opstramning af vævet.

Vores specialist

"Jeg føler mig altid 100% tryg i Liubas hænder, hendes viden om anti-age spænder bredt fra de traditionelle forslag som botox & filler men også hvis man ønsker mere ”naturlige behandlingsformer” såsom mesoterapi/biorevitalisering."

Mona, mesoterapi behandling