Beretning om øjneforløb

Quote

År ca. 2000 fik jeg dobbelt syn og uklarhed, når jeg ville læse, se tv, det blev svært at se øjet på en nål og tråde den, turen begyndte ved optikeren i flere år, så til øjenlægen, videre til sygehusets øjenlæge, fik et karton med lodrette streger, som jeg skulle træne med, skulle så tage det ind til næsen, til jeg så en streg flere gange om dagen, da øjnene skulle falde til ro, ( mine øjne flakkede ) det blev det ikke bedre af, jeg fik i stedet en drønende hovedpine, så forsatte jeg ved en ny optiker, det hjalp heller ikke.

2016 fik jeg pludselig sort net for begge øjne, turen gik til øjenlægen Tommy Poulsen i Hjørring, han så bare på mig og spurgte, vil du ikke have dine øjenlåg ordnet, så gik det stærkt, vil lige fortælle at nettet for øjnene, heldigvis ville gå i sig selv.

Frit sygehus, da der var mere end 2 mdr. ventetid, valget faldt på Aros Privathospital, da det var tættes på, det har jeg aldrig fortrudt. Det var lyst og venligt, blev pænt modtaget, lægen Ole kom vist nok på en lidt vanskelig opgave, men han klarede den, i dag kan jeg læse, se tv, tråde nåle uden problemer. Tredje øjenlæge havde ikke set mig i 2 min., for at se mine øjenlåg hang, han var sikker på at mit syn ville blive ok, jeg takker både Tommy Poulsen og Ole fra Aros, ellers kunne jeg ikke skrive denne beretning, for det ville have tage for lang tid. Skulle jeg igen komme ud for at vælge privathospital valgte jeg Aros igen, ingen tvivl om det.

Med venligst hilsen

Inger F. Jensen

Tilbage til Patienternes udtalelser