Fantastisk sted og personale i topklasse

Quote

Jeg fik 6. Juli udført en mommy makeover med udskift af brystimplantater, stort brystløft, og et halvkropsløft/stor maveplastik m/forlænget snit og sammensyning af mavemusklerne. En LÆNGE ønsket operation

Jeg er opereret flere gange over årene andre steder, og kan med hånden på hjertet sige, at AROS har udvist en helt exceptionel service, tryghed og generel helhedsoplevelse. Fra 1. Konsultation ved Ole Momsen, til operationsdagen, -efter operationen, -og i min opheling i mange uger efter.. IKKE én eneste gang har jeg været overladt til mig selv! De har været på pletten i hvert eneste møde, til UG.
De fantastiske sygeplejersker Lone, Henrik, Gitte, har passet på mig og hjulpet og vejledt, og gjort deres ypperste..TUSIND TAK til jer! Jeres serviceniveau tåler ingen sammenligning.
Henriette, TAK for nogle helt eminent gode oplevelser hos dig, og ike mindst de mange gode snakke, din massage var uovertruffet skøn.

Og sidst men ikke mindst!
KÆMPE TAK Ole, du er simpelthen jordens bedste og mest geniale nørd :-) du kan dit kram til fingerspidserne det mærker man med det samme , jeg er imponeret, og lykkelig for mit resultat, troede aldrig det kunne blive SÅ flot! Og så er det fantastisk at du er så ærlig og forklarende hele vejen igennem, TAK for det Ole 😊 -skal opereres en anden gang, så bliver det uden tvivl DIG.
TAK til det søde personale på operationsstuen på dagen, hvor er I fintfølende og nærværende, det gjorde det så nemt og trygt at skulle i narkose, var ikke er nervøs på noget tidspunkt. 

Og til Margit, Jette og Dinah, tak for altid at have et smil og venligheden på i telefonen, og ved disken 😄
Og til Trine tak for de gode snakke og dit rare væsen 😊

De bedste hilsner 
June

 

Tilbage til Patienternes udtalelser