Et bedre kosmetisk resultat end jeg havde kunne håbe på

Quote

Jeg blev opereret for 1 uge siden af Ole Momsen. Jeg fik ødelagt mine brystmuskler og et grimt resultat på Aleris i Århus og efterfølgende fjernet mine implantater andet sted. Har hele tiden fået at vide man ikke kunne reparere en brystmuskel efter at have haft implantater under. Men undersøgte det selv og fandt ud af, at man gjorde det hyppigt i USA. 

Fandt frem til Ole som reparerer brystmuskler i forbindelse med fjernelse af implantater og var selvsikker på han kunne hjælpe mig, samtidig med han er ærlig om, hvad man kan forvente, hvilket er rart. Selvom jeg endnu ikke kan bruge mine brystmuskler og se at syningerne har holdt, så har han også på en eller anden måde formået at forme mine bryster så flot og endelig givet mig et bedre kosmetisk resultat end jeg havde kunne håbe på, selvom operationen ikke var kosmetisk. 

Har hele vejen igennem følt, at Ole har lyttet til mig og anerkendt mine følelser, hvilket jeg hos andre kirurger ikke har følt. Hvis syningerne holder og min muskel endelig er repareret og sammenholdt med det kosmetiske resultat han har givet mig, så kan jeg kun sige, at Ole har givet mig mit liv igen!! 

Kan kun anbefale Ole Momsen og AROS privathospital.

 

Tilbage til Patienternes udtalelser