Reddet fra grimme ar og dårlige beslutninger

Quote


1. FØR OG EFTER SET FORFRA - SE BILLEDERNE HER >

2. FØR OG EFTER SET BAGFRA - SE BILLEDERNE HER >

Efter et årelangt tovtrækkeri med det offentlige sundhedsvæsen lykkedes det på AROS Privathospital endeligt at få fjernet de sidste fysiske rester fra mit store vægttab.

Min historie begynder I 2010, da jeg vejede 130 kilo og fik foretaget en fedmeoperation – en såkaldt gastric bypass. Operationen var vellykket og fire måneder senere havde jeg tabt 70 kilo, men huden var meget løs, og jeg døjede med svamp i hudfolderne og havde svært ved at bevæge mig. Derfor fik jeg i 2012 en ny henvisning til regionshospitalet, hvor jeg skulle have fjernet det løse maveskind. Efter to år fik jeg en indledende forundersøgelse, men da lægerne på Regionalhospital Nordjylland i Thisted endelig fjernede de 1,8 kilo overskydende hud, var resultatet desværre grimt med hudflapper stikkende ud fra arret. For at rette op på resultatet kom jeg til en forundersøgelse på Aalborg Universitetshospital, hvor jeg blev indstillet til en operation med et langt, lodret snit fra bikinilinjen og op midt på brystet, hvilket ville efterlade et stort og grimt ar.

På grund af ventetid blev jeg henvist til AROS Privathospital. Her forklarede speciallæge i plastikkirurgi Ole Momsen mig, venligt og på et letforståeligt dansk, at operationen, som lægen i Aalborg havde dikteret, var en så dårlig løsning, at han for min skyld ikke ønskede at foretage den. I stedet rådgav han mig til at gå til egen læge igen og forklare, at et vandret snit i lænden, lige over numsen, ville give et mindre synligt ar.

Det gik glat igennem, og med en ny henvisning til AROS Privathospital opererede Ole Momsen mig i december 2015. Han rettede op på det grimme ar og fjernede yderligere 1,2 kilo hud. Resultatet er meget tilfredsstillende. Huden er strammet på hele torsoen, min mave er så flot, og samtidig er min bagdel løftet hele 16 centimeter. Men vigtigst reddede han mig fra det lange, lodrette ar, som ellers var planlagt, hvilket jeg er meget taknemmelig for.

Det har været en lang kamp at nå det endelige resultat, og jeg er oprigtigt benovet over den behandling og hjælp, jeg har fået ved AROS Privathospital gennem hele processen. Her blev jeg vejledt ud fra faglighed, og hvad der var bedst for mig, i stedet for, hvad der var hurtigst, nemmest og billigst. AROS Privathospital har ydet en helt fantastisk service fra start til slut.


Mette , 40 år

Tilbage til Patienternes udtalelser