Ole Momsen - Speciallæge i plastikkirurgi på AROS Privathospital i Aarhus
Ole Momsen, speciallæge i plastikkirurgi med mere end 25 års erfaring Plastikkirurgisk Center AROS

Plastikkirurg Ole Momsen deltager i verdenskendt konference i Miami.

Plastikkirurg Ole Momsen deltog i februar i det verdenskendte ” 50th Annual Baker Gordon Educational Symposium” i Miami, USA. Med ”live operation” blev de nyeste/ypperste teknikker inden for kosmetisk kirurgi demonstreret.

Ud over at få bekræftet, at AROS Privathospital er med helt i front, når det gælder ansigtsoperationer så som ansigtsløft, tog Ole Momsen inspiration med hjem til indføring af ”Brazilian abdominoplasty”, en variant af den klassiske maveopstramning med fokus på en smallere talje.

På symposiet var der flere spændende og inspirerende demonstrationer af forskellige bud på den optimale teknik til baldeforstørrelse med fedttransplantation. I ekspertpanelet, som repræsenterede forgangsmændene inden for kosmetisk kirurgi, var der stor enighed om at undgå implantater i balderne pga. for mange komplikationer. 

Ole Momsen er enig: ”På AROS Privathospital benytter vi os udelukkende af fedttransplantationer og ikke af silikoneimplantater. Der er for mange komplikationer forbundet med implantaterne. Desuden har fedttransplantationen den skønhedsmæssige win-win-effekt, at man kan tage fedtet derfra, hvor det er uønsket, og placere det der, hvor man gerne vil have det. Dermed kan man modellere den ønskede figur frem”.

Læs mere om Facelift her >>

Læs mere om Maveopstramning her >> 

Læs mere om Fedttransplantation her >>

 

Tilbage til Nyheder