Vi har spurgt Liuba, vores læge og specialist i medicinsk og kosmetisk...

Vi har spurgt Liuba, vores læge og specialist i medicinsk og kosmetisk anti-age behandling, hvordan hendes store interesse for anti-age startede:

Liuba fortæller:

"Min store interesse for skønhedsbehandlinger blev vakt tilbage i min barndom, da jeg samlede opskrifter på "hjemmelavede" masker, klippede dem ud af min mors blade og indsatte dem i en separat notesbog kaldet "Skønhed". Da jeg så på min bedstemors rynkede ansigt, tænkte jeg, at jeg helt sikkert ville finde en måde at undgå sådan et udseende i fremtiden... og fortsatte...

Senere blev jeg læge og tog derefter en overbyggende Masteruddannelse indenfor æstetisk, kosmetisk og anti-age medicin ved et af Europas fineste universiteter, Universitat de Barcelona.

Jeg forklarer mine patienter, at ved at starte allerede i 20-erne og følge en klar strategi med gentagne behandlinger 2-3 gange om året, "risikerer" de aldrig at vide, hvordan deres ansigt vil se ud med rynker!

En af mine patienter fortalte mig engang: "Vi går til dig, da vi med sikkerhed ved, at du ikke bare stille og roligt accepterer at blive gammel, men vil anvende alt nyt på dig selv, og kun efter at have afprøvet de nye metoder vil bruge dem på os".

På trods af al min kærlighed til nye teknikker vil jeg aldrig tilbyde patienter et middel, som jeg ikke er tryg ved, da det hippokratiske princip "Gør ingen skade!" bor stærkere i mig end kærligheden til nyheden. Jeg kan godt lide at fordybe mig i mine patienters æstetiske problemer, betragte hver af dem som en unik case, udvikle en særskilt skønhedsplan for hver enkelt af dem, analysere årsagerne til succesen og/eller manglen på effekten af en bestemt teknik."

Du kan læse mere om Liuba og resten af teamet på Kosmetisk Center her >

Tilbage til Nyheder