Jeg havde svært ved at trække vejret

Quote

- 8 x 4 cm. Så stor havde knuden vokset sig, inden jeg fik den fjernet. Hans Henrik havde på det tidspunkt haft knuden i halsen i 2 år, og forundersøgelser havde heldigvis vist, at knuden ikke var ondartet men af typen ”fedtknude”.

Men den voksede jo, og jeg vågnede om natten og kunne ikke få luft, fortæller Hans Henrik. Den trykkede på spiserøret og på luftrøret, men jeg fandt da efterhånden en sovestilling, hvor jeg kunne trække vejret. Jeg havde været indkaldt til operation i det offentlige system – en operation der dog blev aflyst samme dag. Tilstanden generede mig, og da operationen var blevet udsat til en god månedstid senere, kontaktede jeg privathospitalet AROS.

AROS var hurtige til at finde tid, undersøge og indlægge mig. På kun 1½ uge var knuden fjernet. Jeg var indlagt et døgnstid, og var hjemme igen få dage før jul. Jeg har efterfølgende overhovedet ikke haft nævneværdige smerter, og de udleverede smertestillende piller har jeg ikke brugt. Hans Henrik smiler, ja selv julens dejlige mad gled ubesværet ned. Den efterfølgende kontrol fandt sted mellem jul og nytår – og jeg er startet på jobbet igen den 2. januar som planlagt.

Super behandling og effektivitet. Jeg er omfattet af sundhedsforsikring på arbejdspladsen og vil ikke tøve med at gøre brug af den og kontakte AROS en anden gang.

Hans Henrik Tornbjerg, opereret af øre-næse-halsspecialist Thomas Kjærgaard

Tilbage til Patienternes udtalelser