Patienternes udtalelser

Her kan du læse om patienternes egne oplevelser hos Øre- Næse & Halsklinikken på Aros Privathospital.

Quote

Lars Rolighed er smilende, forstående og flink. Man følte sig tryg og man kan godt høre og se at han har en masse erfaring. Han var god til at forklare og tog sig tid til det.

Også en sød receptionist, der gjorde at man følte sig velkommen fra man trådte ind. Mit besøg på AROS Privathospital var en god oplevelse, tak!

 

Læs mere
Quote

Helt igennem professionel behandling! Af både lægen Thomas, og de fantastiske sygeplejersker Janne og Maj-Britt! Empatisk, humoristiske og søde mennesker, der gerne går ekstra skridt for at gøre din tid behagelig.

Læs mere

Lars Rolighed har givet mig livet igen

Quote

Efter et årelangt og tilfældighedspræget forløb hos egen læge og i regionen fik jeg konstateret primær hyperparathyreoidisme, dvs. et adenom i en biskjoldbruskkirtel. Derefter fulgte tavshed, ventetid på operation på ubestemt tid og endnu mere usikkerhed. 

Jeg fandt via en international patientgruppe frem til Lars Rolighed og dermed AROS privathospital. Fra første kontakt følte jeg mig i fuldstændigt trygge hænder.

 

Læs mere

Høj kvalitet gennem hele forløbet

Quote

Opsøgte læge Lars Rolighed pga sygdom i biskjoldbruskkirtlen, som gjorde mig ret syg, og pga lang ventetid i det offentlige valgte vi at opsøge AROS privathospital.

Jeg har fået den mest kompetente behandling fra første konsultation, indlæggelse, operation og udskrivelse med opfølgning . Lars og hele hans team udstråler en professionalisme , som fortjener den største anerkendelse . Min varmeste anbefaling -en stor tak herfra :)

 

Quote

Thomas har flyttet min næse skillevæg, og det er simpelthen blevet så fint. Jeg er MEGET glad og taknemlig over, at jeg fik denne oplevelse af et hospital der bare virker som det skal. Super søde medarbejdere, jeg følte mig 100% tryg hele vejen igennem.

Læs mere
Quote

Igennem ikke færre end 12 år har jeg i perioder døjet med bihulebetændelse. Særlig slemt blev det for nogen tid siden, da betændelsen faldt sammen med forkølelse og dannelse af polypper. Det resulterede i, at næsen stoppede totalt til. Min øre-næse-hals-læge anbefalede, at jeg blev opereret af en specialist, men ventelisterne hos de forskellige offentlige sygehuse viste sig imidlertid at være årelange.

Da ventetiden i det offentlige var mere end fire uger, kunne jeg gøre brug af behandlingsgarantien til operation i privat regi på Region Midtjyllands regning. Gennem regionens visitering lykkedes det at finde frem til AROS Privathospital, og her kunne jeg heldigvis komme til næsten med det samme.

Læs mere

Operation for stritører

Quote

Min søn, William, er født med meget strittende ører – det ene stod nærmest ud i luften. Jeg har talt med flere andre, som ville ønske, at de havde fået rettet flyveørerne ind langt tidligere. Dels gør operationen mere ondt med alderen pga. hårdere brusk, og dels er det svært at slippe af med sine plageånder, når man først én gang er blevet udsat for øgenavne og mobning. Derfor var det vigtigt at få Williams ører rettet ind, inden han skulle starte i skole.

Den ene af de nærliggende offentlige sygehuse ville ikke operere William pga. hans alder, og på det andet kunne vi først få en tid flere måneder senere, efter han var startet i skole. Derfor indstillede vi os på selv at skulle betale for operation uden ventetid. Kort efter fandt jeg imidlertid frem til, at William kunne blive opereret i privat regi på det offentliges regning, fordi ventelisten lød på mere end fire uger.

Læs mere
Quote

Livet igennem har jeg døjet med dårlig luftpassage i næsen, der har medført betydelige gener i hverdagen. Min næse tilstoppede konstant og måtte hele tiden pudses, så jeg gik næsten altid rundt med papir i lommen. Samtidig betød den ringe luftgennemstrømning, at jeg sov dårligt og snorkede voldsomt, ligesom den generede, når jeg dyrkede sport.

Min kæreste har æren for, at jeg omsider søgte hjælp. Selvom hun sov med ørepropper, var min snorken alligevel for voldsom, så hun fik mig til at undersøge mulighederne for behandling. Heldigvis kunne jeg gøre brug af min sundhedsforsikring, og efter at have fået en henvisning fra min egen læge kom jeg direkte til konsultation hos øre-næse-hals-specialist Thomas Kjærgaard på AROS Privathospital.

Læs mere

Fjernelse af polypper

Quote

Jeg er igennem mange år blevet medicineret for trykken i næsen, som også har resulteret i hovedpine. Ved den sidste kontrol hos øre-næse-hals-lægen afslørede en scanning, at mine bihuler var tilstoppede, og at der var dannet polypper. En operation var anbefalelsesværdig, fordi der ikke var meget knoglevæv tilbage, og fordi det var nødvendigt med en udskrabning ved bihulerne.

Ventetiden på operation i det offentlige var mere end fire uger, hvilket gav mig ret til at benytte behandlingsgarantien til operation i privat regi på det offentliges regning. Det var jeg rigtig glad for, for jeg ville nemlig helst behandles på AROS, hvor jeg tidligere er blevet opereret for en diskusprolaps og har fået en topprofessionel behandling.

Læs mere
Quote

- 8 x 4 cm. Så stor havde knuden vokset sig, inden jeg fik den fjernet. Hans Henrik havde på det tidspunkt haft knuden i halsen i 2 år, og forundersøgelser havde heldigvis vist, at knuden ikke var ondartet men af typen ”fedtknude”.

Men den voksede jo, og jeg vågnede om natten og kunne ikke få luft, fortæller Hans Henrik. Den trykkede på spiserøret og på luftrøret, men jeg fandt da efterhånden en sovestilling, hvor jeg kunne trække vejret. Jeg havde været indkaldt til operation i det offentlige system – en operation der dog blev aflyst samme dag. Tilstanden generede mig, og da operationen var blevet udsat til en god månedstid senere, kontaktede jeg privathospitalet AROS.

Læs mere
  • 1/2