Skjoldbruskkirtel og biskjoldbruskkirtler - sygdom, udredning og behandling

På AROS Privathospital tilbydes der højt kvalificeret udredning og kirurgisk behandling af sygdomme i skjoldbruskkirtlen og biskjoldbruskkirtlerne. Udredningen indebærer altid forskellige blodprøver og en ultralyds skanning af halsen. Ofte er blodprøverne lavet, når vi mødes her i Klinikken. Behandlingsmulighederne inkluderer operationer for sygdomme i skjoldbruskkirtlen og biskjoldbruskkirtlerne, og der kan tilbydes konsultation inden for en uge, operationer inden for 2 uger. For den enkelte patient vil vi altid grundigt gennemgå forventninger til en eventuel operation, risici forbundet med operationen på kort og lang sigt samt eventuelle fordele og ulemper ved kirurgisk behandling i den specifikke situation.

Under punkterne i ovenstående menu beskrives lidt yderligere om de mest almindelige sygdomme som vi ser og behandler på afdelingen. Hvis du har yderligere spørgsmål som ikke umiddelbart dækkes af informationen, er du velkommen til at kontakte os via kontaktboksen på denne side.

Second Opinion
Patienter behandlet andre steder for sygdomme i skjoldbruskkirtlen eller biskjoldbruskkirtlerne kan tilbydes en Second Opinion med gennemgang af journalmateriale og efterfølgende konsultation.

Patienter med en sundhedsforsikring kan anvende denne i forbindelse med behandling i Klinikken.
Læs mere under Second Opinion >

Vores ekspert