Thomas, en fantastiske, dygtige og professionelle kirurg

Quote

Igennem de sidste 14 år af mit liv har jeg døjet med vejrtrækningsproblemer via næsen. Trods 2 tidligere næseoperationer ved det kommunale, havde dette ingen effekt. Min vejrtrækning via næsen var blevet forværret, og jeg var nået til et punkt, hvor jeg virkeligt havde det dårligt og valgte i den forbindelse at kontakte egen læge. 

Heldigt fik jeg en hurtig henvisning til AROS Privathospital, hvor jeg takkede ja til deres tilbud med det samme. Med mit manglende kendskab til privathospitalet i Aarhus, valgte jeg med åbent sind at tage imod operationen hos dem. Det har jeg absolut på intet tidspunkt fortrudt. Jeg er så utroligt taknemmelig og lykkelig for den fantastiske oplevelse og operationen.

Et stort tak til den fantastiske sekretær Dinah, som kontaktede mig for at give mig en hurtig tid. Også et stort tak til sygeplejersken som tog varmt imod mig ifbm. forberedelsen inden operationen. Efter forberedelse tog endnu en dejlig sygeplejerske imod mig på operationsstue, hvor der stod endnu 3 dejlige sygeplejersker, som ventede på min ankomst. 

Jeg følte mig som en konge😍. Det var en fantastisk oplevelse. Det er ikke noget, man oplever til hverdag. Det er en sjælden oplevelse. Og det var så fantastisk og en dejlig oplevelse.

Slutvis vil jeg gerne takke den fantastiske, dygtige og professionelle kirurg Thomas, som ved, hvad han siger. Han er et utrolig rart og et fantastisk menneske, der sørgede for at berolige mig med hans flere års erfaring og selvsikkerhed i sit arbejde. 

Jeg er så taknemmelig. Jeg anbefaler AROS Privathospital til alle og enhver, som står i samme situation som mig og ønsker et godt og trygt sted at blive opereret ved.

Tilbage til Patienternes udtalelser