Brystrekonstruktion

Quote

I Aarhus ligger AROS Privathospital - et fantastisk lille privathospital med meget dygtigt og imødekommende personale. Der er en utrolig behagelig og venlig stemning, når man kommer for at lade sig undersøge og operere.

Jeg kontaktede AROS Privathospital i 2016 for at få rekonstrueret mit højre bryst efter et kræftforløb. Jeg fik meget hurtigt en aftale til første undersøgelse og blev undersøgt af Ole Momsen, som skulle operer mig, en meget dygtig og kompetent læge.

Ole Momsen er meget venlig, professionel, dygtig og har humor, som gør det hele lidt lettere. Et par uger senere mødte jeg nervøs op til operationen, og jeg blev modtaget af meget venlige og søde ansatte, som fik mig til at slappe af.

Sygeplejerske Henrik tog imod mig og forklarede hvad der skulle ske. Ole Momsen foretog operationen, hvor jeg fik rekonstrueret mit bryst med en blanding af et implantat og flytning af muskelvæv og fedtvæv fra mig selv.

Efter operationen vågnede jeg op til det fineste bryst, hvor jeg før bare var helt flad. Det er så flot lavet og ligner meget mit andet bryst. Jubii nu har jeg igen 2 bryster og føler mig hel. Jeg blev på hospitalet til næste dag og var indlagt på en 2 sengs stue. Sygeplejerske Gitte var på vagt den nat og tog sig meget godt af mig/os.

Jeg er så glad for den meget fine operation, jeg fik foretaget. Jeg ville til enhver tid vælge AROS Privathospital og Ole Momsen igen. Jeg har været til flere kontroller i mit kræftforløb og blevet tilset af forskellige læger. Hver gang er mit 'nye bryst' blevet kommenteret. De synes det er så flot lavet og spørger til hvor jeg har fået det lavet.

Tilbage til Patienternes udtalelser