Patienternes udtalelser

Her kan du læse om patienternes egne oplevelser efter Rekonstruktiv Plastikkirurgi på AROS Privathospital.

Jeg har fået reduceret mine indre kønslæber hos AROS Privathospital. Det har taget mig mange år og overvejelser at samle mod til dette indgreb, men den dag i dag er jeg simpelthen så glad for jeg gjorde det. Jeg er ikke længere flov fordi mine kønslæber kan ses af alle i omklædningsrummet da de stikker ud, jeg kan have sex uden de er i vejen og sidst men ikke mindst kan jeg gå i stramme jeans og g-streng uden de kommer i klemme og får gnavsår. Jeg deler her min historie i håb om, at den kan hjælpe andre kvinder til at nå afklaring om, hvorvidt en kønslæbereduktion er det rette for dem. 

Læs mere

Brystrekonstruktion

Quote

Ole Momsen foretog operationen, hvor jeg fik rekonstrueret mit bryst med en blanding af et implantat og flytning af muskelvæv og fedtvæv fra mig selv. Efter operationen vågnede jeg op til det fineste bryst, hvor jeg før bare var helt flad. Det er så flot lavet og ligner meget mit andet bryst. Jubii nu har jeg igen 2 bryster og føler mig hel.

Jeg blev på hospitalet til næste dag og var indlagt på en 2 sengs stue. Sygeplejerske Gitte var på vagt den nat og tog sig meget godt af mig/os. Jeg er så glad for den meget fine operation, jeg fik foretaget. Jeg ville til enhver tid vælge AROS Privathospital og Ole Momsen igen.

Læs mere
Quote

Veloverstået udskiftning af expander til permanent silikonebryst efter brystkræft. Herefter brystvorterekonstruktion og tatovering. Super tilfredsstillende resultat - det er så fint og professionelt udført. Alt personale har været utrolig venlige og imødekommende. Specielt tak til Ole Momsen der med et lunt glimt i øjet forstår at holde en munter tone under operationen, så man føler sig fuldstændig tryg. Kan varmt anbefales

Smuk Smukkere Smukkest

Quote

Alt ligger jo i det præcise og dygtige håndværk. At man kan skabe og bygge noget op.  At man kan tegne en model og sætte den i forberedende tusch streg præcis lige der, hvor den skal være og ikke bare lidt ved siden af. At man kan skære, klippe og sy, så resultatet bliver smukt og overbevisende. At man har blik for den helt afgørende detalje. Det kræver stor erfaring og faglig dygtighed. Ikke alle kan gøre det. Men det kan man på AROS Privathospital, hvor det faglige niveau efter min vurdering er meget højt.

Det må være meget smukt og stort for en kirurg og hans team af medarbejdere at kunne genskabe den før omtalte smukke kvindekrop.

Læs mere

Stor tak for god og meget kompetent behandling

Quote

"Efter endt behandling på AROS Privathospital føler jeg trang til at sige en stor tak for god og meget kompetent behandling. Tak også for hurtig og venlig tilbagemelding med svar på mikroskopi.

Læs mere

Opereration kønslæber

Quote

Kære AROS, Min datter fik for en uge siden opereret sine kønslæber hos jer. Hun var tidligere opereret på OUH, men resultatet var ikke blevet godt. Jeg vil blot fortælle at resultatet nu er blevet så flot og jeg havde i går en datter som stod med glædestårer i øjnene da hun så resultatet. Tak.

(Anonym)

Quote

Så gik det hurtigt: Den 3 maj 2019 til før-undersøgelse, hvor speciallæge i plastikkirurgi, Helle Skyum fortalte om operationen og at “bulen” sagtens kunne fjernes. Operation den 13. Juni 2019; jeg kom og var mega nervøs. Men efter kort tid forsvinder nervøsiteten, da alle man møder på AROS, gør alt for at man føler sig tryg. Efter operationen gør personalet alt, for at man føler tilpas, trods smerter og ubehag. De er bare så hjælpsomme og har tid til en.

Noget af det bedste var, at lægen, under operationen tog en beslutning her og nu, da “bulen” viste sig at være delte mavemuskler som skulle syes sammen igen

Læs mere
Quote

Jeg har på Aros Privathospital fået lavet en brystoperation, der skulle rette fejl fra en tidligere operation. Personalet på Aros er meget imødekommende, informerende og professionelle; jeg følte mig i trygge rammer og hænder. Alt blev gennemgået minutiøst, og jeg kunne stille alle de spørgsmål jeg måtte have. Aros Privathospital er rent og nydeligt, det er et rart sted at være. Hvis jeg nogen sinde skal under kniven igen, vil jeg helt klart vælge dette hospital igen. 

Kønslæbereduktion

Quote

Jeg har fået reduceret mine indre kønslæber hos AROS privathospital. Det har taget mig mange år og overvejelser at samle mod til dette indgreb, men den dag i dag er jeg simpelthen så glad for jeg gjorde det. Jeg er ikke længere flov fordi mine kønslæber kan ses af alle i omklædningsrummet da de stikker ud, jeg kan have sex uden de er i vejen og sidst men ikke mindst kan jeg gå i stramme jeans og g-streng uden de kommer i klemme og får gnavsår. Jeg deler her min historie i håb om, at den kan hjælpe andre kvinder til at nå afklaring om, hvorvidt en kønslæbereduktion er det rette for dem. 

 

Læs mere
Quote

Mit vægttab gjorde, at jeg havde meget overskydende hud. Efter to år med en konstant vægt blev jeg henvist til at få fjernet hud på maven, og i november 2014 blev jeg opereret på AROS Privathospital i Aarhus. Et år senere fik jeg rekonstrueret brysterne, og et halvt år herefter var det bagdelens tur. Den blev løftet 13 centimeter. Den 18. januar i år fik jeg foretaget min sidste operation, hvor de fjernede ti centimeter hud fra områderne omkring hver BH-strop. I alt lettede AROS Privathospital mig for 3,7 kilo hud. Alle operationerne blev udført af plastikkirurg Charlotte Weile, og hun er bare så dygtig. Jeg kan ikke andet end at rose AROS Privathospital til skyerne. Personalet udviser altid den ekstra omsorg og service.

Læs mere