Topkateter afhjalp infektioner og blærebetændelse

Quote

Efter flere fald, der har resulteret i hjerneblødning og kraniebrud, fik jeg anlagt kateter i urinrøret for at dræne blæren. Siden da har jeg været plaget af gentagne infektioner og konstant blærebetændelse, der har været til stor gene og irritation.

Den første undersøgelse viste, at den rigtige løsning er et topkateter, der kommer væk fra penis og fjerner de omtalte gener. Ventetiden på operation i det offentlige er på ca. 6 måneder, så patientvejlederen hos Region Midtjylland anbefalede mig at gøre brug af behandlingsgarantien for at opnå hurtigere behandling – og visitererede mig til AROS Privathospital.

Jeg kom meget hurtigt til forundersøgelse hos urolog Allan Ryhammer på AROS, som operererede mig få uger efter. Undersøgelsen afdækkede, at min blære er meget lille, og Ryhammer anbefalede derfor en kikkertoperation. Operationen foregik helt uden komplikationer, og halvanden time efter kunne jeg forlade hospitalet. Efterfølgende har jeg ikke døjet med blærebetændelse overhovedet – og i langt mindre omfang end tidligere oplevet infektioner, som desuden heller ikke længere er forbundet med smerter og ubehag.

Karl, 74 år, Randers

Tilbage til Patienternes udtalelser