Patienternes udtalelser

Her kan du læse om patienternes egne oplevelser hos Urologisk Klinik på Aros Privathospital.

Efter 1 års pinefuld venten

Quote

Efter 1 års pinefuld venten og undersøgelser på sygehuset, fik jeg konstateret forstørret prostata.

Det resulterede i brug af engangskateter mange gange om dagen. Da undersøgelserne var afsluttet på sygehuset, blev lægen og jeg enig om operation.

Jeg har en god ven, som lige var blevet opereret på AROS Privathospital, for samme lidelse og med et godt resultat, så det var nærliggende, at vælge samme sted. Datoen for operationen blev fastlagt til D. 22 Nov. 2017 Kl. 9.00 fastende.

Dagen kom og jeg blev budt velkommen af en venlig dame, ved skranken lige inden for døren. Senere kom sygeplejersken og fulgte mig til min stue, som var en 2 personers stue i rolige omgivelser.

Der var en omsorg og betjening, så man følte sig rigtig godt tilpas og i trygge hænder. Forplejningen var i top og man kunne altid kalde, hvis man havde brug for noget.Så kom tidspunktet, hvor jeg skulle opereres og blev kørt ind på operationsstuen.

Der mødte jeg et engageret team af læger og sygeplejersker, som udførte indgrebet hurtigt og professionelt. Da jeg vågnede var der ingen dårlige bivirkninger af bedøvelsen og Jeg fik heller ikke brug for smertestillende medicin. Jeg skulle komme igen efter 3 måneder til kontrol og det viste sig, at computeren slet ikke kunne måle resultatet, så godt fungerede det.Jeg vil gerne afslutte med, at udtrykke min store taknemmelighed til Aros privathospital.

Jeg har fået min livskvalitet tilbage.

Quote

Efter flere fald, der har resulteret i hjerneblødning og kraniebrud, fik jeg anlagt kateter i urinrøret for at dræne blæren. Siden da har jeg været plaget af gentagne infektioner og konstant blærebetændelse, der har været til stor gene og irritation.

Den første undersøgelse viste, at den rigtige løsning er et topkateter, der kommer væk fra penis og fjerner de omtalte gener. Ventetiden på operation i det offentlige er på ca. 6 måneder, så patientvejlederen hos Region Midtjylland anbefalede mig at gøre brug af behandlingsgarantien for at opnå hurtigere behandling – og visitererede mig til AROS Privathospital.

 

Læs mere