Samarbejde med Brædstrup implantatcenter

Kæbekirurgisk Klinik på AROS har indgået et samarbejde med Brædstrup implantatcenter. Dette er for at kunne give vores patienter et endnu mere holistisk behandlingstilbud.

Brædstrup implantatcenter er et team bestående af højt uddannede tandlæger, tandplejere, specialister og klinikpersonale, som tilsammen har mange års erfaring i alle former for tandbehandling.

I alt er de over 30 medarbejdere som løbende deltager i efteruddannelse i både ind- og udland. En moderne tandlægeklinik, som også er henvisningsklinik for mere end 150 tandlægeklinikker fra hele landet.

Det handler om kvalitet
Sunde tænder er en væsentlig faktor, når vi taler livskvalitet. Velplejede tænder signalerer styrke og giver selvtillid. Og tænder er – ikke overraskende – netop noget af det flest personer – “tænder på”, når de skal vælge partner.

Vi værdsætter, at vore patienter stiller store krav til kvalitet, som vi kun kan indfri ved konstant at videreuddanne og specialisere os gennem kurser og kongresser af både generel karakter og indenfor specifikke områder. Du kan kun have tillid til din tandlæge, når du har tillid til, at høj kvalitet altid er i fokus.

Læs lidt om vores behandlingstilbud i menuerne ovenover - ellers klik her for at komme til Brædstrup´s webside >