Spørgsmål / svar & vigtige emner fra kosmetologen

MICRONEEDLING - dermaroller® og eDermastamp®

 • Konceptet bag microneedling med dermaroller® og eDermastamp®

  Microneedling er min foretrukne behandling til stimulering af kollagen..for ja, generelt er jeg er bare stor tilhænger af behandlingsmetoder, der udnytter, hvad huden kan og gør naturligt og pr. automatik , og så er metoden en rigtig effektiv og sikker måde at stimulere kollagen på. På klinikken tilbyder jeg microneedling med dermaroller® og eDermastamp®.

  Konceptet er egentligt ganske enkelt. Ved brug af nåle laves små mikroskopiske huller på hudens overflade, en kontrolleret “skade”/inflammation, der igangsætter hudens naturlige helingsproces. Der frigøres væksthormoner, den naturlige kollagenproduktion “boostes”, og produktionen af den ekstra kollagen reducerer fine linjer, rynker, ar samt forbedrer hudstruktur og fasthed.

 • Gør microneedling ondt? Hvordan ser man ud efter en behandling?

  Jeg synes det varierer meget, nogle mærker mere end andre, og visse områder i ansigtet er lidt mere “følsomme” fx. omkring øjne og mund. Der anvendes altid “lokalbedøvende” creme før behandling.

  Hvordan man ser ud bagefter? Jamen, man ser rød ud…huden føles varm, som har man fået lidt for meget sol. Personligt synes jeg, at huden kan føles lidt øm de første dage, øm, tør og stram , og jeg ville nok ikke planlægge den helt store bytur, det allerførste stævnemøde hverken på dagen eller dagen efter…heller ikke selvom skønhed selvfølgelig kommer indefra.

 • Vigtigt at vide før du booker din 1. behandling

  Altafgørende for resultatet er kvaliteten af rullen/stamperen, nålelængden, intervallet mellem behandlinger, og faktisk også hvor meget der rulles i selve behandlingen. Husk “værktøjet” er ikke bedre end hånden, der fører det, så sørg for at vælge en dygtig og erfaren behandler, en behandler du har tillid til.