CO2 laser - Effektiv behandling af

CO2 laser - Effektiv behandling af "Skønhedspletter" og modermærker

CO2 Laseren er en effektiv behandling af mindre, fladere pletter, herunder modermærker.

Når den ultratynde laserstråle rettes mod huden, absorberes energien af vandet i det hudvæv, som rammes af laserstrålen og det uønskede væv fordamper, mens det omgivende væv lades uskadt. Denne proces tager kun få sekunder for hvert enkelt modermærke eller plet på huden. Laserstrålen føles som små varme stik i området, der behandles.  Behandlingen efterlader et lille overfladisk sår, som vil hele op efter få dage. 

BOOK TID TIL KONSULTATION PRISLISTE

CO2 laser behandling - fakta

Behandlingstid
Behandlingstid

15-45 min.

Restitutionstid
Restitutionstid

3-6 dage med plaster

Resultat
Resultat

Ses efter 4 måneder

Holdbarhed
Holdbarhed

fjernes permanent

Behandlere
Behandlere

Hudlæge eller Speciallæge

Konsultation
Konsultation

hos hudlæge/ speciallæge

VÆRD AT VIDE

Forud for behandlingen

Forud for behandlingen skal du til en konsultation hos vores hudlæge. Her vil dine gevækster/pletter blive undersøgt. Forud for behandlingen skal det sikres, at der ikke er tegn på sygdom i pletterne.

Behandlingen

Selve behandlingen tager få minutter og er forbundet med minimalt ubehag. Laserstrålen som sendes hen over huden føles som et lille, skarpt svirp med en elastik.

Efter behandlingen

Efter behandlingen er der et overfladisk sår, som skal dækkes af et plaster minimum de første 3-4 dage, og som heler op på 1-2 uger. Den behandlede hud er i de første måneder følsom over for sollyset, hvorfor der tilrådes tildækning med plaster eller anvendelse af høj solfaktor ved ophold udendørs. 

Resultat

Det endelige resultat af fjernelsen kan evalueres efter ca. 4 måneder. Der tilbydes en gratis kontrol hos hudlæge efter 4 måneder. I enkelte tilfælde kan det være indiceret at gentage behandlingen. Men det vil altid øge risikoen for ar. Det endelige resultat, dvs. når huden er helt afbleget, kan dog først ses efter et års tid ved de dybere liggende gevækster.

Komplikationer i forbindelse med behandlingen

I sjældne tilfælde kan opstå ar, især hvis man har tendens til at udvikle fortykkede ar. 

Vores team