Ekscision/ operation af Modermærker

Ekscision/ operation af modermærker, ’’skønhedspletter’’ og vortelignende ’’gevækster

Surgitronbehandling virker ved højfrekvente radiobølger, som gør behandleren i stand til at ’’shave’’ gevækster meget nøjagtigt ned til hudniveau. Nogle gevækster har overfladiske ”rødder” i huden og er derfor lette at fjerne helt sporløst. Andre stikker dybere i huden, og her vil behandleren i samråd med patienten skulle vurdere ønsket om fuldstændig fjernelse med en vis risiko for et mindre ar contra en stor reduktion med lav risiko for ar.

Behandlingen foregår i lokalbedøvelse og er forbundet med minimalt ubehag. 

Operativ fjernelse - fakta

Behandlingstid
Behandlingstid

15-45 min.

Restitutionstid
Restitutionstid

1-3 dage

Resultat
Resultat

Kan vurderes efter 3 måneder

Holdbarhed
Holdbarhed

fjernes permanent

Behandlere
Behandlere

Speciallæge i plastikkirurgi

Konsultation
Konsultation

hos hudlæge/ plastikkirurg

VÆRD AT VIDE

Behandlingsforløb

Forud for behandlingen skal du til en konsultation hos vores hudlæge. Her vil dine uønskede knaster i huden blive undersøgt. Lægen undersøger primært for om der er tegn på sygdom (især kræft) i gevæksterne.

Selve behandlingen

Selve behandlingen tager få minutter og er forbundet med minimalt ubehag. Det lille stik fra den lokalbedøvende indsprøjtning kan mærkes i et halvt minut, men den efterfølgende behandling med Surgitron er helt smertefri.

Efter behandlingen

Efter behandlingen er der et overfladisk sår lige som en hudafskrabning, som dækkes af et plaster de første 3-6 dage, og som heler op på et par uger. Den behandlede hud er i de første måneder følsom over for sollys, hvorfor der tilrådes tildækning med plaster eller anvendelse af høj solfaktor ved ophold udendørs. 

Resultat

Resultatet af fjernelsen kan evalueres efter tre måneder. Der tilbydes en gratis kontrol hos hudlæge efter 3-4 måneder. I enkelte tilfælde kan det være nødvendigt at gentage behandlingen. Dette er inkluderet I prisen. Det endelige resultat, dvs. når huden er helt afbleget, kan dog først ses efter et års tid ved de dybere liggende gevækster.

Komplikationer i forbindelse med behandlingen

I sjældne tilfælde kan opstå ar, især hvis man har tendens til at udvikle fortykkede ar. 

Vores team