Øjenkirurgisk tilbyder behandling af bl.a. grå stær, linseoperationer for nærsynethed, langsynethed, alderssyn, bygningsfejl
Vi tilbyder behandling af grå stær, linseoperationer for nærsynethed, langsynethed, alderssyn, bygningsfejl og andre problemstillinger Øjenkirurgi - AROS

Vi tilbyder undersøgelse of behandling af alle typer øjensygdomme. Vores speciale er bl.a. grå stær, linseoperationer for nærsynethed, langsynethed, alderssyn, bygningsfejl og andre problemstillinger

AROS Øjencenter tilbyder undersøgelse og behandling af mange af de almindeligt forekommende øjenlidelser, specielt inden for grå stær og linseoperation.

Professor, dr. med. Thomas Køllner Olsen tilbyder en personlig behandling under hele forløbet. Professor Thomas Køllner Olsen har stor erfaring fra sit mangeårige arbejde som overlæge på Aarhus Universitetshospital.

Moderne muligheder for godt syn uden briller

Den moderne øjen- og synskirurgi har udviklet sig betydeligt i de senere år. Dette skyldes store tekniske forbedringer i udstyr til undersøgelse og operation og fremkomsten af nye kunstige linse-implantater. Ved en moderne linseoperation er det således muligt at "lave om" på øjets optik, så patienterne opnår et godt syn uden briller efter operation. Dette gælder først og fremmest synet på afstand, men efter fremkomsten af flerstyrke - (multifokale) linser, der tilbyder forskellige former for indbygget læsefelt, er det i mange tilfælde muligt at opnå et godt syn på både afstand og nær, med andre ord: helt uden briller!

Dette kommer først og fremmest de mange patienter med grå stær til gode, men også patienter, som har et generende brillehandikap - i form af nærsynethed, langsynethed, alderssyn med eller uden bygningsfejl - kan med fordel få en linseoperation. Mulighederne for at opnå fuldkommen brillefrihed kommer dog an på en individuel vurdering, hvor øjets tilstand, vurdering af risici, behov og personlige forventninger lægges sammen til en helhedsvurdering af egnethed.

Mange linsetyper - der kræver ekspertviden

Der findes i dag mange typer linser, og det kræver ekspert-viden at vælge den bedste og sikreste løsning i det enkelte tilfælde.

De fleste linser fra anerkendte producenter er lavet at materiale, der har vist sig at holde i mange år. Desværre har der været eksempler på linsetyper, der ikke har bestået prøven på langtidsholdbarhed.

Læs mere om de videnskabelige undersøgelser her  >

Øjenkirurgisk - Speciallæger & tilknyttede medarbejdere

Vicki Koefoed

Optometrist, Spec. refraktiv kirurgi