Quote

Jeg har i over 20 år brugt kontaktlinser, det meste af tiden uden gener, men det begyndte at give problemer, da jeg fik behov for et læsefelt, og det viste sig næsten umuligt at korrigerer, så jeg både kunne bruge linserne til at læse med, og eksempelvis orienterer mig godt nok, bl.a. når kørte bil.
Jeg var voldsomt generet af genskin fra linserne, hvilket også generede når jeg brugte tastatur , har dog  kunnet  afhjælpes med et hvidt tastatur…

Helt galt er det imidlertid gået de sidste par år, hvor jeg ikke har kunnet se ordentligt når det er mørkt, og slet ikke køre bil i mørke.

Læs mere

Jeg har i over 20 år brugt kontaktlinser, det meste af tiden uden gener, men det begyndte at give problemer da  jeg fik behov for et læsefelt, og det viste sig næsten umuligt at korrigerer, så jeg både kunne bruge linserne til at læse med, og eksempelvis orienterer mig godt nok, bl.a. når kørte bil. Jeg var voldsomt generet af genskin fra linserne, hvilket også generede når jeg brugte tastatur, har dog  kunnet  afhjælpes med et hvidt tastatur…

Læs mere

Slut med bøvl

Quote

”Bare det at jeg kan færdes frit når jeg løber eller cykler på arbejde, og at jeg ikke længere skal tænke på bøvlet med kontaktlinser, linsevæsker og læsebriller.”

Kim Blandfort Christensen, selvstændig

Læs mere