Øjenkirurgisk Klinik - Prisliste

Nedenstående er kun de vigtigste operationstyper. Kontakt os for specialopgaver. Priserne for operation inkluderer første kontrol. Priserne er vejledende. Individuel tilpasning kan forekomme. Der tages forbehold for fejl og ændringer i prislisten. Der kan påregnes tillæg for flerstyrke-linse og/eller linse med korrektion for bygningsfejl.

Klinikken er godkendt af sygeforsikringen Danmark og andre sygeforsikringer. Klinikken modtager ikke sygesikringspatienter.

Grundet den lovpligtige indførelse af Patientforsikringsbetaling på Privathospitaler, gældende fra 1. september 2013 pålægges alle patientbetalinger er patientforsikringsgebyr på 6%. Dette gebyr skal således tillægges alle oplyste priser. Til gengæld er alle vores patienter sikret dækning iht. den offentlige Patientforsikring modsat patienter, der privat vælger behandling på udenlandske hospitaler.

Konsultation

Beskrivelse Bedøvelse Indlæggelse Pris i DKK
Konsultation - - 1.900,- Bedøvelse: -, Indlæggelse: -
Kontrol (1. kontrol 1 uge efter operationen er inkl. i operationsprisen 900,- Bedøvelse: , Indlæggelse:
Øjenlægeattest 3.000,- Bedøvelse: , Indlæggelse:
Udeblivelsesgebyr 450,- Bedøvelse: , Indlæggelse:

Operationer

Beskrivelse Bedøvelse Indlæggelse Pris i DKK
Operation for grå stær pr. øje Lokal - 12.500,- Bedøvelse: Lokal, Indlæggelse: -
Linseoperation for nærsynethed eller langsynethed pr. øje Lokal - 13.500,- Bedøvelse: Lokal, Indlæggelse: -
Operation for synsfejl med ICL (Implantable contact lens) til meget nærsynede eller langsynede pr. øje 19.500,- Bedøvelse: , Indlæggelse: