Trine Mau Sygeplejerske & behandler

Kort om

Kosmetisk sygeplejerske med 10 års erfaring i at udføre IPL laser behandlinger.
Jeg kan tilbyde behandling af permanent hårfjerning , karsprængninger,  solskader, pigmentfejl og hudforyngelse / photorejuvenation.
Derudover er jeg certificeret restylanebehandler, dvs jeg kan tilbyde behandling mod rynker i ansigtet med Restylane som er en ikke permanent filler.
Jeg er meget fokuseret på at mine behandlinger kan og vil gøre en forskel for mine patienter. Jeg gør meget ud af at mine patienter skal føle sig trygge, og de skal have den bedste rådgivning og vejledning inden en evt behandling påbegyndes.

Det er også rigtig vigtigt for mig at vi her på AROS benytter markedets bedste, sikreste og mest effektive IPL laser, og sikrer kunderne de allerbedste resultater. Ellipse er klinisk testet og dokumenteret, både i Danmark men også i flere andre lande.

Uddannelse og erfaring

Uddannet sygeplejerske fra Vejle sygeplejeskole I 2002
Arbejdet med IPL laser siden 2005
Som sygeplejerske har jeg arbejdet indenfor mange specialer, bla. på akut hjerte medicinsk afdeling på Horsens sygehus, som hjemmesygeplejerske, samt på psykiatrisk afdeling ligeledes på Horsens sygehus. Jeg har indenfor alle specialer fået meget erfaring med mig både personligt og særligt professionelt. Dette er en viden jeg har taget med mig i min nuværende beskæftigelse kosmetisk sygeplejerske her på Aros privathospital.

Indehaver af firmaet Unique Ellipse siden 2006