Al kommunikation mellem kræftpatienten/pårørende og kræftlægen bygger på gensidig ærlighed, værdighed, tillid og respekt" Onkologisk Klinik AROS

Onkologisk Klinik AROS

Onkologisk Klinik AROS tilbyder højt kvalificeret konsultation med den fornødne tid til rådighed indenfor følgende områder:

  • ”Second Opinion”. Patienten ønsker en uvildig vurdering med gennemgang af journalmateriale, klinisk undersøgelse og foreslået behandling

  • Samtaler med kræftpatienter og deres pårørende hvor der ønskes en bedre forståelse af sygdommens natur og udvikling - hvilken behandling er relevant og hvilket udbytte kan forventes?

  • Samtaler om deltagelse i videnskabelige forsøg

  • Kontrol af patient efter behandling af kræftsygdommen, hvor der ønskes samme speciallæge ved hver kontrol. Kontrollen kan kun foretages hvor der ikke kræves blodprøver eller røntgenundersøgelser.

"Al kommunikation mellem kræftpatienten/pårørende og kræftlægen bygger på gensidig ærlighed, værdighed, tillid og respekt"

"Al behandling af kræftsygdomme skal føre til en positiv balance mellem den belastning patienten påføres og den gevinst der opnås"

"Al ventetid og usikkerhed i forbindelse med en kræftsygdom er svært belastende - det vil vi gøre noget ved"

Onkologisk Klinik - Speciallæger & tilknyttede medarbejdere

Lone Sørensen

Sengesygeplejerske

Henrik Ipsen

Sengesygeplejerske