Lang erfaring med kosmetiske og æstetiske behandlinger som Botox, filler, laser, mesoterapi og meget mere - vi tager udgangspunktet i dig

Kosmetisk hud og laserklinik AROS kan i tæt samarbejde med Plastikkirurgisk Center AROS sikre dig den bedste og mest alsidige rådgivning og behandling inden for enhver form for dokumenteret kosmetisk hud- og laserbehandling. Vi behandler ikke bare med vores ”forhåndenværende værktøj”. Vi kan i kraft af vores samlede kompetencer inden for alle veldokumenterede kosmetiske lægefaglige behandlinger, såvel medicinske som kirurgiske, rådgive dig om dine bedste behandlingsmuligheder.

Vores repertoire spænder hele vejen fra behandling af rynker til karsprængninger og fra sclerosering over filler, fedttransplantation og Botox  til laser eller IPL Nordlys. Vi sætter en ære i at kunne levere den rigtige behandling med den højeste kvalitet. Derfor har vi sammen med plastikkirurger, karkirurger, øjenkirurger og sågar kæbekirurg på AROS Privathospital det bredeste kosmetiske speciallægefunderede behandlingsrepertoire i Danmark.

Samarbejde på tværs af klinikker - du er i fokus

For at kunne levere vores mange behandlingsmuligheder på højeste kvalitetsniveau består vores klinik af et team af behandlere, som er specialiserede og meget  erfarne på hver deres behandlingsfelt. Det kan derfor godt være at du efter den første konsultaton, hvor den rette behandling til dit behov bliver fastlagt, efterfølgende vil blive foreslået at vælge en af vores andre behandlere til udførelsen af behandlingen. Hvis løsningen viser sig at være kirurgisk skal du dog først påregne at skulle til en selvstændig kirurgisk speciallægekonsultaton før en eventuel kirurgisk behandling kan iværksættes.

Hud- & Laserklinikken råder over det bedste udstyr på markedet til de behandlinger, du kan læse om her, og vi er et team, som konstant opdaterer vores viden inden for vores områder - bare fordi vi ikke kan lade være.

AROS Privathospital har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring, derfor modtager vi ikke henvisninger direkte fra egen læge.

Kosmetisk Center - professionel vejledning på tværs af områder

Kosmetisk Center er den eneste klinik i Danmark, der består af et tæt samarbejde imellem Plastikkirurgisk Center, Hårklinikken, Hud- & Laserklinikken & kosmetisk afdeling. Alle behandlere arbejder i et meget tæt samarbejde, udveksler løbende viden og erfaringer. Der startes ud med en personlig konsultation, hvor vi afdækker dine problemstillinger/behov, og ved konsultationen lægges der en handlingsplan. Læs mere om Kosmetisk Center her >

Kosmetisk hud og laserklinik - Speciallæger og tilknyttede behandlere