Baldeforstørrelse med body-filler

Baldeforstørrelse med body-filler

Body-filler er en filler baseret på hyaluronsyre, ligesom filler til ansigtet. Det giver derfor øjeblikkelig volumen, og der kræves normalt kun én behandlingssession. Ulemperne ved body-filler er, at den ikke opstrammer huden på samme måde som Lanluma, da det ikke medfører kollagen-stimulering.

Body-filler har også en større risikoprofil, sammenholdt med Lanluma og resultaterne holder i kortere tid.

BOOK TID TIL KONSULTATION PRISLISTE

VÆRD AT VIDE

Hvor længe holder resultaterne efter Body-filler?

Oftest holder resultatet efter baldeløft med kropsfiller i op til 1,5 år. Som med almindelig filler holder den længere og længere, jo flere gange du bliver behandlet.

Hvem er en god kandidat til Body-filler?

Body-filler passer til dig, der ønsker hurtige resultater, eller hvis du vil skabe en forholdsvis stor forskel.

Hvilke risici er der ved Body-filler?

Den største risiko ved Body-filler er infektion , som kan kræve antibiotikabehandling. Det skyldes, at fyldstoffet indeholder et stof, der nemt tiltrækker bakterier. Det er derfor meget vigtigt, at du følger efterbehandlingen og holder det behandlede område  rent den første uge efter behandlingen.

Andre risici ved Body-filler

  • Blå mærker/blødninger
  • Embolisme (prop i blodkar) er blevet rapporteret i sjældne tilfælde og kræver indlæggelse på en akutafdeling.
  • Uregelmæssigheder af konturer.

    Uregelmæssigheder kan skyldes hævelse og forsvinder som regel efter 2-3 uger. På et senere tidspunkt kan der opstå ujævne konturer idet filleren kan nedbrydes ujævnt de forskellige steder, som det nogle gange kan ske med for eksempel læbefiller. Traumer i balderne kan også forårsage uregelmæssige resultater. Der kan være behov for påfyldning fillers for at udjævne resultatet.


Mød teamet

"Jeg føler mig altid 100% tryg i Liubas hænder, hendes viden om anti-age spænder bredt fra de traditionelle forslag som botox & filler men også hvis man ønsker mere ”naturlige behandlingsformer” såsom mesoterapi/biorevitalisering."

Mona, mesoterapi behandling