Lanluma er fremragende til især at stimulere hudforyngelse i områder som balder, mave, lår, overarme osv.

Lanluma er fremragende til især at stimulere hudforyngelse i områder som balder, mave, lår, overarme osv.

Lanluma er en biostimulerende kropsfiller, altså en filler, der skaber fastere hud og giver naturlig volumen der, hvor den bliver injiceret. Lanluma er fremragende til især at stimulere hudforyngelse i områder som balder , mave, lår, overarme osv.

Der findes to former af præparatet: Lanluma V beregnet til ansigtsforyngelse og Lanluma X til krop (øgning af volumen og spændstighed af balderne, lår, maveskind, mm). Lanluma-behandlingen er specielt designet til at tackle ældningstegn, såsom rynker, fine linjer og generelt slap hud. Lanlumas virkning er baseret på naturlige processer i huden og stimulerer produktionen af ​​kollagen og elastin - to essentielle byggesten til en fast og ungdommelig hud. Resultatet er en strålende teint og et forynget udseende, som du vil være stolt af. Resultatet holder op til 5 år.

BOOK TID TIL EN KONSULTATION PRISLISTE

Lanluma - fakta

Behandlingstid
Behandlingstid

1-3 timer

Forberedelse
Forberedelse

Ingen

Bedøvelse
Bedøvelse

lokal

Indlæggelsestid
Indlæggelsestid

ingen

Restitutionstid
Restitutionstid

1-2 dage

Behandler
Behandler

Læge

VÆRD AT VIDE

Hvordan virker Lanluma?

Lanluma består af PLLA – eller poly L mælkesyre – som naturligt stimulerer egen kollagen- og elastindannelse. Dette resulterer i, at huden bliver mere fast. Gentager du behandlingen flere gange, opnår man også en naturlig baldeforstørrelse.

Hvornår bliver resultater efter Lanluma-behandling synlige?

Lanluma giver ikke direkte hurtige resultater, idet det ikke er en sædvanlig hyaluronsyre-baseret filler . Det tager tid for kroppen at opbygge kollagen. De fleste begynder at mærke resultater efter 1,5-3 måneder. Det endelige resultat er synligt 6-9 måneder efter forløbets afslutning.

Hvordan foregår behandlingen?

Området, der skal behandles, desinficeres  og bedøves  med injektion  lidokain (tandlægebedøvelsesmiddel). Behandlingen udføres herefter med en stump lang kanyle, som kører under huden.  Behandlingen tager cirka 1-3 timer, afhængig af antal områder, der skal behandles.

Lige efter behandlingen ser området mere fyldigt ud. Det skyldes hævelse og væske, som præparatet er blandet op i. Hævelsen aftager efter et par dage, men de aktive ingredienser i Lanluma forbliver i vævet i over 1 måneds tid, hvorved de stimulerer cellerne til at forny sig.

På hvilke områder af kroppen kan Lanluma bruges?

  • Hip Dips
  • Balder
  • Cellulite/lår
  • Overarme
  • Mave

Virker Lanluma også mod appelsinhud?

Ja! Fordi Lanluma styrker huden indefra, vil du få en glattere hud og mindre appelsinhud.

Hvilke risici er der ved Lanluma?

Lanluma er en sikker behandling. For at stoffet bliver jævnt fordelt under huden og der ikke dannes små “klumper” er det  vigtigt at massere området et par minutter hver dag i 1-2 uger efter behandlingen. De "sædvanlige" bivirkninger, der kan opstå vd enhver injektion er:.

  • Blå mærker
  • Hævelse
  • Ømhed
  • Infektion (meget sjældent)

Hvem er den bedste kandidat til Lanluma?

Lanluma er især velegnet til dig, der er slank og ønsker et naturligt baldeløft eller fastere hud på lå, balder og mave. Den passer også til dig, der er 40+, som har mistet volumen med alderen og har lidt løsere hud. Lanluma kan kombineres med fyldstoffer baseret på hyaluronsyre , hvis du ønsker markant øgning af balderne.

Hvor mange behandlinger er nødvendige ?

Søger du kun hudopstramning og ikke meget volumen, så er det som regel nok med kun én behandling. Gentager man behandlingerne som et forløb, resulterer det også i, at hud og væv bliver tykkere.

Hvor længe holder resultaterne?

Resultatet efter en behandling med Lanluma holder op til 2 år. Indgår du i en behandlingsforløb , bestående af 2-3 behandlinger på samme område,, holder resultaterne i op til 5 år.

Hvor lang er nedetid efter behandlingen?

Efter behandlingen kan du være øm i det behandlede område, få nogle blå mærker, hævelse og rødme. Dette aftager efter 2-3 dage.
Undgå sauna, svømning i pool/hav eller solbadning i cirka 5-7 dage efter behandlingen.
Ingen hård træning i 1 uge, lettere træning er acceptabel efter 2 dage.

Hvor meget Lanluma jeg har brug for?

Hvor meget du har brug for er individuelt og afhænger både af hvilket område du ønsker at behandle,  din kropsform  samt  hvad du ønsker af resultater. Normalt skal der som minimum bruges 40 ml per side (80ml i alt) ved behandling af balder. Til hoftedip buges 20-40 ml pr. side. Vi kan behandle flere områder i samme seance.
Behandlingen kræver en forudgående lægevurdering (pris for konsultation 800,-, 60 min), hvor også andre behandlingsbehov og mulighederne bliver drøftet. Konsultationsprisen fratrækkes behandlingen. 

Priser på lanluma body filler

20 ml. pr side (40 ml. i alt) 9.900,-
40 ml. pr side (80 ml. i alt) 17.500,-
60 ml. pr side (120 ml. i alt) 23.900,-
80 ml. pr side (160 ml. i alt) 30.000,-
Der gives rabatter ved gentage behandlinger

Mød teamet

"Jeg føler mig altid 100% tryg i Liubas hænder, hendes viden om anti-age spænder bredt fra de traditionelle forslag som botox & filler men også hvis man ønsker mere ”naturlige behandlingsformer” såsom mesoterapi/biorevitalisering."

Mona, mesoterapi behandling