AROS Privathospital ønsker en glædelig jul med et godt tilbud - UDLØBET

Er du ved at gå i panik over, hvad du skal give i julegave til manden eller kvinden, der har alt? Så har Kosmetisk Center på AROS Privathospital måske løsningen til dig. Klinikken tilbyder nemlig et særligt juletilbud på gavekort i hele december måned. På den måde kan du overraske din nærmeste med en unik mulighed for en kosmetisk skønhedsbehandling.

I julemåneden er der 20% rabat på gavekortets pris på de første 25 solgte gavekort, 15% på de næste 25 solgte gavekort og slutteligt 10% på alle gavekort solgt herefter. Hvis du eksempelvis køber et gavekort til en værdi af kr. 1000,00, koster det kun kr. 800,00.

Gavekortet gælder til behandlinger hos Kosmetisk Hud og laserklinik samt Hårklinikken. 

Gavekortet gælder til rynkebehandling med filler(Restylane), der naturligt giver huden sin ungdommelige fylde, samt Botox, der mindsker smilerynker eller rynker i panden. Gavekortet gælder også til laserbehandling af karsprængninger og pigmentforstyrrelser i ansigtet, behandling af karsprængninger på benene samt hårfjernelse med laser. Klik her og læs mere om de mange behandlingsmuligheder >

Ønsker du yderligere vejledning før du træffer dit valg af behandling, er du velkommen til at booke en  konsultation på tlf. 87 41 11 11.
Konsultationen er naturligvis gratis.

LÆS MERE OM GAVEKORTET HER >

Tilbage til Nyheder