Er ikke-permanente fillers noget for dig?
Vidste du…. at der faktisk går en del mennesker rundt og er behandlet med ikke-permanente fillers, uden at man på noget tidspunkt, ville kunne pin pointe hvad der er behandlet og hvor de er blevet behandlet? Blot konstatere at personen ser vital, sund og naturlig ud.
De virkeligt dygtige behandlere, er i stand til at frembringe resultater med ikke-permanente fillers, der er så naturlige, at ingen nogensinde ville gætte, at der ikke var tale om medfødt skønhed. Hvis du har overvejet behandling med ikke-permanente fillers, men stadig er i tvivl om det er det rigtige for dig, så læs videre her.
I dette indlæg, vil jeg fortælle dig om behandlingen med ikke-permanente fillers - hvad det er, hvad det gør, hvem det er til, og hvad du kan forvente dig før og efter en behandling.
Hvad er ikke-permanente fillers?
Ikke-permanente fillers er en klar gelé, der primært består af hyaluronsyre og vand.
Hyaluronsyre forekommer naturligt i vores krop, men med alderen reduceres mængden og dermed bliver vores hud slap og taber volumen. Den hyaluronsyre der findes i ikke-permanente fillers er den samme, som naturligt findes i vores hud og bindevæv og den vil derfor efter kort tid naturligt integrere sig i det omgivende væv.
Ikke-permanent filler betyder, at filleren ikke er varig. Hudens egne enzymer vil efterhånden nedbryde filleren og effekten vil med tiden aftage.
Med disse enzymer kan man også opløse filleren igen, hvis der skulle opstå problemer og man ønsker den fjernet.
Hvad gør ikke-permanente fillers?
Ikke-permanente fillers tilfører næring, fugt og spændstighed til huden og giver, som ordet antyder, fylde.
Ikke-permanente fillers kan
- Forbedre og forfine et allerede smukt udseende
- Korrigere asymmetriske ansigtstræk
- Definere og konturere ansigtstræk, som f.eks. næse, hage, kæber og kindben
- Korrigere disharmoniske proportioner, eks. for tynde læber, vigende hage etc.
- Behandle tegn på ældning, så som slap hud, hule kinder, hængende mundvige, indsunkne øjne, udglatte rynker og furer etc.
Hvem kan få det?
Alle over 18 år kan som udgangspunkt blive behandlet, men faktorer som livsstil og nuværende helbredstilstand, kan afgøre om du er kandidat til behandling.
Hvad kan man forvente før og efter en behandling?
Før behandlingen vil du komme til en forundersøgelse hos en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker. Her vil I sammen tale om dine ønsker og drømme, hvilke muligheder der er, om du er kandidat til en behandling og om behandling med ikke-permanente fillers er noget for dig. Du har også mulighed for at stille spørgsmål, så du på den baggrund kan tage en tryg og sikker beslutning om du ønsker at blive behandlet eller ej. Der skal min. gå 48 timer mellem konsultationen og en eventuel behandling.
Efter behandlingen vil du kunne se resultatet med det samme. Alt efter hvilket område der behandles, må man dog forvente at der kan opstå lidt rødme, ømhed og hævelse i det behandlede område, og i nogle tilfælde et blåt mærke eller to. Efter 14 dage, har filleren fuldt integreret sig i det omkringliggende væv, hævelsen vil være forsvundet og du kan nu nyde det endelige resultat.
Bare husk at gå til en velrenommeret og autoriseret kosmetisk sygeplejerske, klinik eller hospital, research og stil spørgsmål, administrer dine forventninger og følg instruktionerne før og efter behandlingen. Så vil du få de bedste resultater.
Skrevet af Sofie Kjeldsen-Kragh
Kosmetisk Sygeplejerske
Se flotte før/efter cases på filler her >
Læs mere om filler-behandlingen her >
Tilbage til Nyheder