Patienternes udtalelser

Her kan du læse om patienternes egne oplevelser hos Plastikkirurgisk Center på Aros Privathospital.

Hårtransplantation

Quote

"Jeg fik foretaget en hårtransplantation for mine høje tindinger i Januar 18. Mine høje tindinger er nok i den lette ende af skalaen, og Mike jokede med at det kun var ingeniører der var så perfektionistiske. Der ramte han spot on.

Mike/Personalet gik meget op i at jeg fik et naturligt maskulint nordeuropæisk resultat, hvilket gjorde at jeg følte mig i gode hænder. Der var grundige samtaler om hvordan de nye hårsække skulle placeres og vinkles for at få det mest naturlige resultat hvilket gjorde mig glad for at jeg fik det foretaget i Danmark.

Jeg følte at operationen gik hurtigt. Det tog en times tid at få taget donorhårene ud, hvorefter jeg havde en lille spisepause. Herefter tog de 3-4 timer at få sat hårene i. Udover selve lokalbedøvelsen følte jeg ingen smerte under operationen og der var generelt en hyggelig stemmning på klinikken. Jeg var lidt øm i skalpen de første par dage og mærkede af og til lidt prikken flere uger efter. 4 dage efter operationen var jeg tilbage på arbejde og mit lange hår dækkede det kortklippede donorområde, så det var kun ganske få der lagde mærke til at jeg havde fået foretaget en operation."

 

Øjenlågsoperation

Quote

Jeg ville bare benytte mig af lejligheden til at rose jer.

Jeg fik den 4. september reduceret mine øjenlåg, og er SÅ glad for det fine resultat, som Mathilde har lavet. 

Synes selv, at jeg er blevet helt anerledes at se på, og kan virkelig mærke en forskel.

Så kæmpe ros til Mathilde herfra!

Quote

"Jeg havde en meget positiv oplevelse hos AROS Privathospital. Både Mike Barge og hele holdet fra AROS Privathospital, fik mig til at føle at jeg var i de bedste hænder. Det var virkelig fedt at få transplantationen lavet af en der har så godt styr på det, og jeg har fået et resultat jeg er meget tilfreds med. Jeg vil varmt anbefale både ham og AROS Privathospital."

 

 

Kønslæbereduktion

Quote

Jeg har fået reduceret mine indre kønslæber hos Aros privathospital. Det har taget mig mange år og overvejelser at samle mod til dette indgreb, men den dag i dag er jeg simpelthen så glad for jeg gjorde det. Jeg er ikke længere flov fordi mine kønslæber kan ses af alle i omklædningsrummet da de stikker ud, jeg kan have sex uden de er i vejen og sidst men ikke mindst kan jeg gå i stramme jeans og g-streng uden de kommer i klemme og får gnavsår. Jeg deler her min historie i håb om, at den kan hjælpe andre kvinder til at nå afklaring om, hvorvidt en kønslæbereduktion er det rette for dem. 

Lige så længe jeg kan huske tilbage har jeg været ked af mine lange kønslæber. Jeg havde dog aldrig overvejet, at det var noget man kunne operere, indtil jeg en dag faldt over en artikel på nettet om emnet. Jeg slog det dog hurtigt hen, da jeg ikke kunne finde patientberetninger, før og efterbilleder eller anbefalinger af klinikker. Derimod fandt jeg nogle artikler, som beskrev stor risici for at miste følesans og få grimme, uelastiske ar. Desuden fandt jeg det enorm grænseoverskridende, at skulle opsøge en læge og italesætte mit problem - et problem jeg aldrig før havde talt med nogen om, ikke engang mine nærmeste.Problemet blev dog ikke mindre efter jeg år senere have født to børn og det skete flere gange, at jeg fik så store gnavsår på mine kønslæber efter de havde været i klemme i mine trusser, at jeg måtte til vagtlæge og få salve pga. Infektion. Sidste nævnte fik mig igen til at undersøge mulighederne for operation og denne gang fandt jeg en interessant artikel på Aros Privathospitals hjemmeside, som beskrev fremgangsmåden ved indgrebet. 

Jeg bestilte derfor tid til forundersøgelse. Her mødte jeg overlæge Ole Momsen, som fortalte at han med et relativt simpelt indgreb, kunne reducere mine købslæber så de ikke længere ville stikke ud og genere - og det endda uden det bliver på bekostning af hverken følesans eller elasticitet. Han tager højde for både æstetik og funktionalitet og til min store lettelse blev jeg mødt med forståelse og det var slet ikke pinligt, endelig at skulle italesætte mit problem overfor en vildt fremmed. Jeg valgte at følge min gode mavefornemmelse og stole på Ole Momsen og Aros Privathospital, men var alligevel igennem hele forløbet skrækslagen for at miste min følesans og få grimme, hårde ar.

Selve indgrebet var virkelig ikke slemt. Jeg gjorde det i lokalbedøvelse og kunne derfor komme hjem få timer efter. Jeg havde afsindigt ondt og var hævet i ugerne efter indgrebet og holdt mig derfor i ro med isbind på. Set i bakspejlet tror jeg dog de fleste af smerterne sad oppe i hovedet og i frygten for, at have mistet følesansen. Resultatet har dog været alle smerter og frustrationer værd. Mine kønslæber og Clitoris stikker ikke længere ud og ser fine og naturlige ud. Arrene er stort set usynlige og fint bløde og elastiske. Min følesans og seksualitet er præcis som før, bare uden generne og jeg er så glad for, at jeg valgte Aros Privathospital.

En sød sekretær tog venligt imod i receptionen og gav mig straks en kop kaffe og en blød stol. Ganske kort tid efter kom Ole ud og bad mig komme med ind. Overrasket over den manglende ventetid tog jeg min stadig fyldte kop kaffe med i hånden ind på hans kontor.Hjemme tog det dog ikke længe før jeg var sikker. Ens ansigt er ikke noget man skal tage chancer med. Jeg ville have den bedste kirurg, på det bedste hospital med de bedste materialer. Næste dag ringede jeg til Ole, og sagde at vi kørte!

 

Læs mere
Quote

Jeg var meget nervøs inden forundersøgelsen, men jeg følte mig med det samme tryg ved Ole Momsen. Jeg blev guidede grundigt igennem risici, forløb samt valg af implantater. Jeg fortalte om mine egne ønsker og der blevet givet god tid til at informere om de forskellige typer af implantater og hvad han ville anbefale til lige netop min krop og ud fra de ønsker jeg havde.

På operationsdagen blev jeg mødt af den meget venlige sygeplejersker Henrik Ipsen, som fortalte mig om operationen og tiden derefter.

Alt forløb som det skulle og jeg var hjemme igen samme aften, efter eget ønske. Kun fem dage efter operationen var jeg helt fri for smertestillende medicin.

I dag, 6 måneder efter operationen, har jeg de smukkeste ”naturlige” bryster, og et nærmest usynligt ar.

Mange tak til Ole Momsen og resten af personalet på Aros privathospital for et meget professionelt forløb.

 

Quote

Min oplevelse med Aros privathospital var positiv og yderst professionel fra start til slut.
Til forundersøgelsen var kirurgen meget ærlig og konstruktiv samt fortalte sine tanker omkring mine ønsker, hvortil vi fandt en god løsning på min ønskede korrektion.
På selve operationsdagen oplevede jeg en utrolig ro ved alt personale, som gjorde at min egen nervøsitet ikke blev bygget yderligere op. Personalet var meget informative og støttende, og jeg vågnede op i godt humør og uden smerter med en ny næse.
Både før og efter operationen fik jeg udleveret materiale omkring behandling, pleje og gode råd som gjorde at jeg også efterfølgende følte mig rustet til at håndtere forløbet på egen hånd derhjemme.
Sting blev taget ud ca. en uge efter og efter tre måneder var jeg til tjek for at tage nye billeder til sammenligning og for at snakke med kirurgen omkring resultatet, hvilket jeg er yderst tilfreds med.
Jeg har ingen kritik til Aros Privathospital og vil helt klart vælge dette sted igen, hvis jeg senere skal have lavet noget andet.


Brystforstørrelse

Quote

Super god behandling lige fra forundersøgelsen til efterkontrollen. 

Ole Momsen startede med, at lytte til mine egne forventninger og hvordan jeg ville have, at det skulle være. Han holdte fast hele vejen, hvor man ellers kan blive revet lidt med. Med hans faglige viden kom vi herefter frem til den bedste mulighed. 

På operationsdagen gled det bare – lige fra jeg ankom til at jeg kunne komme hjem.

Der gik ikke mere end 7 timer fra jeg ankom til at jeg kunne tage hjem (efter eget ønske). Super personale som var søde, opmærksomme og hjælpsomme! 

Efter hjemkomst kan man ringe på alle tider af døgnet, hvis man har selv de mindste bekymringer. 

Efterkontrollen var 10 dage efter, hvor der var super oplæring i kompressionstryk, for at undgå kapseldannelser omkring implantatet. Herefter en afsluttende efterkontrol. 

Det hele har været en god oplevelse, hvor jeg har følt mig tryg og godt behandlet. 

Vil stærkt anbefale Aros Privathospital til alle! Kunne ikke være mere tilfreds!

Indadvendte brystvorter

Quote

D 27.9.17 blev jeg opereret for indadvendte brystvorter. En operation jeg havde gennemgået 7 år tidl.  på et andet hospital, uden held. 

Jeg har været yderst tilfreds med hele forløbet. Blev godt modtaget, godt informeret, og følte mig tryg ved det der skulle foregå. Selve operationen forløb i stille og roligt, og meget professionelt. Der var afslappende musik, og en tryg hånd, da jeg skulle bedøves. 

En stor tak til Ole Momsen, “ and his Crew “ Jeg syntes virkeligt I gjorde det godt. 

Resultatet overgår alt hvad jeg havde turdet håbe på, jeg er vildt imponeret og meget taknemmelig. I får mine bedste anbefalinger. 

Mange hilsner 

Else Stavad

(Sygeplejerske)

Ansigtsløft

Quote

For et år siden, fik jeg lavet et ansigtsløft på Aros Privathospital.  Forud for operationen havde jeg været til konsultation hos Ole Momsen, og fået god vejledning og grundig information.
På selve dagen, blev jeg lagt til at sove dejligt i 5 timer. Vågnede umiddelbart efter operationen,  varm, veltilpas, ingen kvalme , ingen smerter, og blev kørt på opvågningsstuem. Her blev jeg observeret en halv time af den sødeste narkosesygeplejerske, og fundet egnet til at køre videre på sengestuen.
Nu var det aftensygeplejersken der tog over, med omsorgsfuld og professionel pleje.
Jeg mener kun at have haft brug for stærkere smertestillende umiddelbart efter operationen, ellers har jeg klaret mig med Panodil og Ibumetin.
Jeg sov godt hele natten på en lille indslumringspille. Hovedet skulle holdes højt, så det var lidt uvant.
Fik dræn fjernet, og var klar til at gå hjem kl 9. Lidt stram i betrækket og begyndende blå under øjnene, men godt tilpas.  Efter 14 dage var hævelsen og det blå væk, samt kindposerne og den løse hud på halsen, og udseendet mindst 5 år yngre.
Jeg er meget glad for resultatet.  • 1/2