Behandling af kronisk rødme (rosacea, perioral dermatitis)

pHformula C.R. behandling, 30 el. 60 min.

Hudterapeutisk behandling med pHformula C.R.(chronic redness) anbefales til rød, irriteret og sensitiv hud, kronisk rødme, karsprængninger. Hud disponeret for rosacea og perioral dermatitis samt uren hud med meget rødme.

Behandlingskonceptet består af intensive behandlinger udført på klinikken på AROS Privathospital samt produkter til pleje/behandling hjemme. En effektiv behandling med særdeles synlige resultater og minimale risici.

pHformula C.R. reducerer rødme og irritation. Styrker hudens naturlige barriere og forsvarsmekanisme.

Virker lindrende på rosacea og perioral dermatitis.

Resultatet varierer afhængigt af hudens tilstand, og du har ofte/kan have brug for flere intensive behandlinger for at opnå et optimalt resultat. Ved at følge det komplette program anbefalet af vores hudterapeut, vil du ikke kun opnå synlige resultater, men også lære at beskytte din hud imod fremtidige ”udbrud”/forværring af tilstanden.

Det anbefales, at påbegynde førbehandlingen minimum 14 dage før 1. behandling på klinikken.  
Produkterne er ikke inkluderet i behandlingsprisen, de købes separat iforb. med konsultation eller 1. behandling.

Ved rosacea og perioral dermatitis anbefales behandlingen IKKE udført uden opfølgende hjemmepleje, da denne ses som værerende afgørende for det endelige resultat.

Ønsker du behandling inkl. dybderens. massage og/eller maske vælges 60 min. 

C.R., 30 min. kan kun bookes i forbindelse med "kurforløb" og/eller efter forudgående konsultation. 

Før/under/efter behandling - Hjemmepleje

Før opstart af et intensivt behandlingsforløb anbefales det altid at starte op med "hjemmepleje/-behandling". Den forudgående "hjemmepleje" skal opretholde hudens generelle sundhedstilstand. Dette vil nedsætte risikoen for eventuelle bivirkninger og optimere resultatet. Er huden udpint, udtørret, har den evt. været overbehandlet i håbet om bedring, er førbehandling særlig vigtig. Jo bedre balance der er i huden før opstart af intensive behandlinger, jo bedre vil den respondere. 

Hjemmepleje/-behandling består af 4 produkter; EXFO cleanse, ACTIVE formula, CR recovery og POST recovery cream. 

A.C.T.I.V.E. formula / 20 ml.
Specielt udviklet til at igangsætte processen før de intensive behandlinger. Indeholder antibakterielle ingredienser, der hæmmer den bakterievækst, der er associeret med rosacea. Reducerer og mindsker rødme. Genopbygger og regenerere den ofte svækkede hud. Hudens naturlige forsvarsmekanisme styrkes, hvilket er afgørende for effekten og resultatet af den intensive behandling.

Både under selve behandlingsforløbet og minimum 3 uger efter er det vigtigt, at huden efterbehandles; plejes og beskyttes. Efterbehandlingen arbejder i synergi med den intensive behandling. Fremmer behandlings- og helingsprocessen samt sikrer optimal opretholdelse af hudens generelle sundhedstilstand.

C.R. recovery / 30 ml.
En let emulsion, der hurtigt absorberes i huden. Indeholder en unik kombination af ingredienser, der effektivt hjælper med at genoprette og beskytte huden. Virker beroligende og dæmper rødme efter behandling. Det anbefales, at C.R. recovery anvendes kontinuerligt for at forstærke, fremme og vedligeholde det overordnede resultat.

Det anbefales, at påbegynde førbehandlingen minimum 14 dage før 1. behandling på klinikken. 
Produkterne er ikke inkluderet i behandlingsprisen, de købes separat iforb. med konsultation eller 1. behandling.

Ved rosacea og perioral dermatitis anbefales behandlingen IKKE udført uden opfølgende hjemmepleje, da denne ses som værerende afgørende for det endelige resultat.

Selve behandlingen

Regelmæssige intensive behandlinger, understøttet af en korrekt pHformula hjemmepleje, vil maksimere dine resultater.

Antallet af intensive behandlinger vil altid være individuelt alt afhængigt af graden af afhængigt af graden af rosacea, rødme og irritation samt hudens almene tilstand. Hudplejeklinikken anbefaler 4-6 intensive behandlinger med 3-4 ugers interval. Intervallet er individuelt.    

E.X.F.O. cleanse renser huden blidt og skånsomt. Makeup og overfladesnavs fjernes og huden er nu klar til den efterfølgende behandling.

C.R. complex er et aktivt og effektivt kompleks til kronisk rødme, sart og irriteret hud, rosacea. Specifikt udviklet med anti-mikrobiel aktivitet for at reducere rødmen og forebygge tilbagefald. Regenererende og genopbyggende egenskaber, der fremmer sund vækst i epidermis. Øger hudens tolerance og modstandskraft. 

Behandlingen afsluttes med P.O.S.T. recovery cream og U.V. protect 30+.

Ved den intensive behandling kan man opleve rødme, svie og evt. en lidt brændende fornemmelse. Huden er dog fin og hel efter behandlingen. Makeup kan påføres efter 15 minutter.

Let afskalning, tørhed og rødme kan forekomme i dagene efter behandling.