Urologisk Klinik AROS

Urologi (urinvejskirurgi) beskæftiger sig med kirurgiske og medicinske tilstande i nyrer, blære, blærehalskirtel (prostata), urinrør, penis og pung.

På Urologisk Klinik AROS tilbydes udredning og behandling af vandladningsforstyrrelser hos mænd (forstørret prostata), operationer for "krummerik" (skæv penis), forhudsforsnævring, vandbrok og sædbrok samt sterilisation af mænd.

Klinikken tilbyder ydermere behandling af stensygdom i nyre, urinleder og urinblære. Andre indgreb kan udføres efter aftale, f.eks. indsættelse af testikelprotese.

Urologisk Klinik AROS har tilknyttet erfarne børnenarkoselæger og kan tilbyde behandling af ikke-nedsunken testikel, lyske-/vandbrok og forhudsforsnævring hos børn helt ned til 1 års alderen.

Urologisk Klinik varetager desuden udredning og behandling af kvindelig inkontinens.  

Mange indgreb kan udføres i lokalbedøvelse. Alle indgreb kan dog udføres i fuld bedøvelse alt efter ønske. Der er mulighed for indlæggelse ved behov derfor.  

Der lægges i behandlingen vægt på kvalitet og personlig service. Behandlingen skal leve op til de bedste nationale og internationale standarder og følge moderne, anerkendte behandlingsprincipper. Samtidig er De sikret, at operationen udføres af en erfaren kirurg.

Urologisk Klinik - Speciallæger & tilknyttede medarbejdere