Microneedling til strækmærker

Microneedling til strækmærker

Microneedling er en kendt og anerkendt behandlingsmetode, hvor der anvendes 0,50 - 1,5 mm lange tynde nåle enten for lettere at indsluse/levere aktive ingredienser i huden eller for at stimulere produktionen af ny kollagen.

Der findes forskellige ”værktøjer”, der kan anvendes til microneedling: pens, rollers og stamps (stempler) alle med det tilfælles at de laver små mikroskopiske og kontrollerede huller på hudens overflade, huden. Trods den mikroskopiske størrelse af hullerne opfattes disse af huden som en skade, og der igangsættes helt automatisk er naturlig reparationsproces i et forsøg på at lukke hullerne. I processen frigøres væksthormoner, væksthormoner der ”booster” den naturlige kollagenproduktion. Den ekstra mængde kollagen vil ”løfte” og ”sammentrække” strækmærkerne og dermed reducere synligheden. Strækmærkerne vil ikke forsvinde med behandlingen.

BOOK TID TIL GRATIS KONSULTATION PRISLISTE

Microneedling - fakta

Behandlingstid
Behandlingstid

60 min. inkl. bedøvelse

Restitutionstid
Restitutionstid

3-6 dage

Resultat
Resultat

3-6 behandlinger med 4-6 ugers interval

Holdbarhed
Holdbarhed

Individuelt

Behandler
Behandler

Kosmetolog og hudterapeutisk behandler

Konsultation
Konsultation

Gratis

VÆRD AT VIDE

Hvad er effekten af microneedling?

Effekten af microneedling afhænger af hudens generelle sundhedstilstand og alder - både den kronologiske og strækmærkernes alder er afgørende i forhold til effekt og resultat. Jo yngre og jo nyere strækmærker, jo bedre resultat. Dannelsen af nyt kollagen fortsætter i op til 10 uger efter afsluttet behandlingsforløb og først 4-6 uger efter behandlingen begynder effekten at vise sig. Behandlingen udføres med cremebedøvelse. Umiddelbart efter behandlingen vil huden være rød og varm eventuelt med hævelse og let svie. Dette er en normal reaktion på behandlingen. Ubehaget er midlertidigt og vil gradvist forsvinde i løbet af 6-8 timer.

Behandlingsprocedure

Påføring af bedøvelsescreme. Bedøvelsescremen skal virke/hvile på huden ca. 15-20 min, hvorefter den fjernes igen. Huden desinficeres grundigt, så den er helt fri for eventuelle cremerester og "snavspartikler". Selve microneedlingen udføres. Under behandlingen vil du mærke en varme i huden. I visse områder kan der føles lettere ubehag. For at booste effekten af behandlingen påføres en steril specialampul tilpasset hud og -tilstand. Ampullen vil have indehold aktive ingredienser som fx niacinamid, vitamin C eller hyaluronsyre. Efter needlingen påføres maske, der hviler på huden i ca. 20 minutter. Masken virker kølende og beroligende. Den forsegler huden og forhindrer unødigt fugttab.

Umiddelbart efter behandlingen vil huden være rød, varm og blussende eventuelt med hævelse. Dette er en normal reaktion på behandlingen. Ubehaget er midlertidigt og vil gradvist forsvinde i løbet af 6-8 timer.

Mød teamet