Vi behandler alle former for uønsket hårvækst, samt hårtab med FUE hårtransplanatation - en behandling i verdensklasse Altid den rigtige behandling med den højeste kvalitet

Vi har mangeårig erfaring & bruger kun de nyeste teknologier

AROS Hårklinik kan som den eneste i Danmark tilbyde behandling af såvel for meget som for lidt hårvækst.

Somme tider er det endda samme person, som kan have glæde af begge dele.

På begge behandlingsområder er vi endda førende mht. behandlngskvaliteten.

Til hårfjernelse bruger vi den sidste ny IPL-teknologi, som blot er en opgradering af den teknologi, som vi har haft fremragende resultater med i mange år.

Til hårtransplantation kan vi som de eneste i Skandinavien udføre den eneste rigtige FUE-behandlingsteknik vha. Smartgraft, en nylig amerikansk videreudvikling af den hidtil bedste teknologi til høst af hårgrafter.

"FULL-HEAD" TRANSPLANTATIONER OPTIL 4000 GRAFTER I KUN1 PROCEDURE.
Hårklinikken er nu klar med at tilbyde sine kunder et helt nyt koncept af hårtransplantationsprocedurer i samarbejde med ledende internationale eksperter. Vi har brugt den tvungne Corona-pause for at sammensætte et dream-team af læger og hårteknikkere, som nu kan tilbyde "full-head" transplantationer optil 4000 grafter i kun1 procedure. Vi kan transplantere ikke alene skalpen, men også øjenbryn og skæg.

Hårtransplantation i verdensklasse

AROS Privathospital tilbyder nu som de første i Europa hårtransplantation med Smartgraft, et amerikansk hårtransplantationsapparat, som optimerer den eneste rigtige teknik: Follikel Unit Extraction (FUE)

FUE er dels den mest skånsomme hårtransplantationsteknik, der findes, dels den sikreste metode til at opnå et fuldstændigt naturligt og arfri resultat. Med Smartgraft kan det bare gøres endnu bedre. Det unikke ved FUE er, at hårsækkene høstes enkeltvis og implanteres enkeltvis.

Det specielle ved Smartgraft er, at apparatet er en videreudvikling af et kendt, indtil nu markedsførende apparat, Neograft. Med både Neograft og Smartgraft opnår man større effektivitet. Smartgraft er bare endnu mere skånsom ved såvel donorsteder som de udtagne hårgrafter, hvilket naturligvis giver endnu større sandsynlighed for ”ingen ar” og samtidig maksimal graftoverlevelse.

Med FUE-teknikken undgår man de lineære hårudskæringer og dermed syninger og efterfølgende ar i nakken, hvilket var uundgåeligt med de ældre hårtransplantationsteknikker Og af og til bliver de liniære ar så brede at de bliver synlige selv med anvendelsen af den bedste sy-teknik.

Med FUE teknikken skæres hårstråene ud enkeltvis, så de lineære ar helt undgås. Med Smartgraft ”suges” hårstråene ud, hvilket kun efterlader kan 1 mm store huller, kun 2 mm dybe, som lynhurtigt heler og uden at der bliver synlige ar, der hvor hårene høstes fra.

Læs mere om FUE Hårtransplantation her >

Operation for høj hårgrænse

Hvis man har en generelt vigende hårgrænse i hele pandens bredde og en fleksibel skalp har vi udviklet et meget attraktivt alternativ til hårtransplantation – især for langhårede.

Ved en kikkertoperation kan skalpen bringes fremad og en strimmel bar pandehud fjernes. Det resulterende ar er oftest socialt usynligt allerede efter få måneder.

Læs mere om behandlingsmuligheden her >

Operation for høje tindinger

Hvis man både har høje tindinger og øjenbryn, der hænger nedad i ydersiderne ud mod tindingerne, kan en operation, dvs. et regulært tindingeløft være en god ide. Ved tindingeløfte anbringes snittet, så de bare tindinger reduceres væsentligt samtidig med at øjenbrynene løftes. Men hvis tindingerne er meget høje, kan det være nødvendigt at få foretaget en supplerende hårtransplantation for at opnå det optimale resultat. Samtidig vil arrene efter tindingeløftet blive fuldstændig usynlige.

Læs mere om behandlingen her >

Uønsket hårvækst

Hårfjernelse på AROS Privathospital er funderet på den ekspertise i laserbehandling, som Speciallæge Ole Hedeager Momsen har opbygget efter 17 års arbejde inden for området.

Behandlingerne udføres ved sygeplejerske Trine Mau, som besidder over 11 års erfaring indenfor området.  Trine er opdateret og efteruddannet med den nyeste viden indenfor permanent hårfjerning

Vores udstyr og teknik
Udstyret som bruges er det nyeste system som kaldes Ellipse Flex. Dette er markedets bedste, sikreste og mest effektive IPL laser, og sikrer kunderne de allerbedste resultater. Ellipse er klinisk testet og dokumenteret, både i Danmark men også i flere andre lande. Ellipse systemet er udviklet i tæt samarbejde med førende hudlæger og forskningsinstitutter fra hele

IPL står for Intense Puls Light. Det er varm lysimpulser som kortvarigt  opvarmer hårsækken, som herefter destrueres foraltid. En fuldstændig sikker og gennemtestet metode. Vores hårklinik er derfor rustet til at behandle alle former for uønsket hårvækst uanset type og lokalisation.  Vi har god erfaring med behandling af både lyse og mørke hudtyper.

Mode og Trend
Det rene, velplejede og æstetiske look er den nye trend også indenfor hårfjerning I det meste af verden. For mange er det en lettelse i hverdagen at slippe for hår, røde knopper og indgroede hår. Derfor er permanent hårfjerning blevet løsningen for mange både mænd og kvinder i dag.

Gratis konsultation
På AROS Privathopspital er det vigtigt for os at kunden får den bedste og mest professionelle rådgivning. Hos os får du en personlig forundersøgelse, hvor vi undersøger dine hår og hudtype og du får en grundig forklaring omkring dit behandlingsforløb og hvad du kan forvente dig heraf, så du opnår det bedste resultat.

Din sikkerhed og tryghed
På Aros privathospital er vi meget fokuseret på at vores behandlinger kan og vil gøre en forskel for vores kunder. Det er vigtigt at vi er førende indenfor det bedste udstyr, men også med den bedste og mest professionelle service og rådgivning til vores kunder. Så du kan føle dig tryg hele vejen igennem behandlingsforløbet.

Kort om hvordan fotoepilering virker
ELLIPSE-FLEX udsender en kort, intens lysstråle med bølgelængder, som selektivt absorberes (optages) af mørkt pigmenteret væv, såsom en mørk hårrod nede i huden. Ved absorptionen omdannes energien til varme som ødelægger det mørke hårvæv uden at ødelægge det omgivende lyse hudvæv. Læs mere her >

Kosmetisk Center - professionel vejledning på tværs af områder

Kosmetisk Center er den eneste klinik i Danmark, der består af et tæt samarbejde imellem Plastikkirurgisk Center, Hårklinikken, Hud- & Laserklinikken og hudterapeutisk afdeling. Alle behandlere arbejder i et meget tæt samarbejde, udveksler løbende viden og erfaringer. Der startes ud med en personlig konsultation, hvor vi afdækker dine problemstillinger/ behov og ved konsultationen lægges der en handlingsplan. Læs mere om Kosmetisk Center her >

Hårklinikken - Speciallæger & tilknyttede behandlere