Behandling af pigmentskjolder, uens hudfarve, hyperpigmenteret hud.

pHformula M.E.L.A. behandling, 60 min.

Hudterapeutisk behandling med pHformula M.E.L.A. anbefales til pigmentskjolder forårsaget af overdreven sol, hormonelle forandringer(graviditet, overgangsalder, p-piller) stress, "kemi", samt postinflammatorisk hyperpigmentering, dvs. pigmentskjolder opstået efter betændelser, f.eks. ved ar efter akne.

Behandlingskonceptet består af intensive behandlinger udført på klinikken på AROS Privathospital samt produkter til egen før-og efterbehandling hjemme. 

pHformula M.E.L.A. reducerer den ophobede melanin i epidermis(overhuden), der ses ved hyperpigmenteret hud. M.E.L.A. hæmmer effektivt enzymet tyrosinase og stimulerer celledelingen. Overflødigt pigment ”løftes op” til overfladen, og allerede eksisterende pigmentpletter lysnes og bleges.

Resultatet varierer afhængigt af hudens tilstand, og flere intensive behandlinger samt opfølgende hjemmepleje vil være nødvendig for at opnå et tilfredsstillende resultat. Ved at følge det komplette program anbefalet af vores hudterapeut, vil du ikke kun opnå synlige resultater, men også lære at beskytte din hud imod fremtidige pigmentskader.

Behandlingen anbefales IKKE udført uden opfølgende hjemmepleje/-behandling, da denne ses som værerende afgørende for det endelige resultat.   

Før/under/efter behandling - Hjemmepleje

Før opstart af et intensivt behandlingsforløb anbefales det altid at starte op med "hjemmepleje/-behandling". Den forudgående "hjemmepleje" skal sikre at hudens generelle sundhedstilstand er så optimal som mulig før behandling. Dette vil nedsætte risikoen for eventuelle bivirkninger og optimere resultatet.Optimal hjemmebehandling består af EXFO cleanse, ACTIVE formula, MELA recovery og POST recovery cream. 

A.C.T.I.V.E. formula / 20 ml.
Specielt udviklet til at igangsætte helings- og genopbygningsprocessen før opstart af de intensive klinikbehandlinger. Den effektive kombination af aktive ingredienser virker let eksfolierende, stimulerer dannelsen af nye hudceller, normaliserer dannelsen af melanin(pigment) og nedsætter risikoen for inflammation. Inflammation øger risikoen for PIH (post-inflammatoriks hyperpigmentering/forværring af den nuværende hyperpigmentering).

Både under selve behandlingsforløbet og minimum 3 uger efter er det vigtigt, at huden efterbehandles; plejes og beskyttes. Efterbehandlingen arbejder i synergi med den intensive behandling. Fremmer behandlings- og helingsprocessen samt sikrer optimal opretholdelse af hudens generelle sundhedstilstand.

M.E.L.A. recovery / 30 ml.
En let emulsion, der hurtigt/let absorberes i huden. Indeholder en unik kombination af aktive ingredienser, der effektivt hjælper med at genoprette og beskytte huden. Det anbefales, at M.E.L.A. recovery anvendes kontinuerligt for at forstærke og vedligeholde det overordnede resultat.

Det anbefales, at påbegynde hjemmebehandlingen minimum 14 dage før 1. behandling på klinikken. Produkterne kan købes på AROS Privathospital. 

 

Selve behandlingen

Regelmæssige intensive behandlinger, understøttet af en korrekt pHformula hjemmepleje, vil maksimere dine resultater.

Antallet af intensive behandlinger vil altid være individuelt alt afhængigt af graden af hyperpigmentering og hudens almene tilstand. Hudplejeklinikken anbefaler 4-6 intensive behandlinger med 3-4 ugers interval. Intervallet er individuelt.     

E.X.F.O. cleanse renser huden blidt og skånsomt. Makeup og overfladesnavs fjernes og huden er nu klar til den efterfølgende behandling.

S.P. complex "åbner" de cellulære kanaler i huden, hvilket sikrer en bedre absorbering af de aktive pHformula solutions. S.P. complex måler hudens sensitivitet.

M.E.L.A. powerclay indeholder en kraftfuld kombination af aktive ingredienser i en særlig lerbase, der sikrer en ensartet og hurtig absorption i huden.  Dette er altafgørende for at opnå forbedring af hyperpigmentering i alle hudtyper. 

Behandlingen afsluttes med P.O.S.T. recovery cream og U.V. protect 30+.

Ved den intensive behandling kan man opleve rødme, svie og evt. en lidt brændende fornemmelse. Huden er dog fin og hel efter behandlingen. Makeup kan påføres efter 15 minutter.

En let forværring af hyperpigmenteringen kan forekomme efter 1. behandling. Forværringen vil være forbigående. Let afskalning, tørhed og rødme kan forekomme i dagene efter behandling.