Patienternes udtalelser

Her kan du læse om patienternes egne oplevelser hos Kæbekirurgisk Center på AROS Privathospital.

Quote

Hele forløbet startede med, at jeg opdagede, at min underkæbe er underudviklet. Hvis ikke ens underlæbe flugter med ens hage, betyder dette typisk, at ens hage er lidt underudviklet, hvilket kan have en ret negativ effekt på ens ansigt. Udover dette er en smal kæbe med udefinerede “åbne” vinkler ligeledes et uattraktivt træk.
Jeg besluttede mig derfor for at gøre noget ved det og kontaktede Aros Privathospital, da de var de eneste, der på en betryggende måde kunne indsætte hage- og kæbeimplantater. Implantaterne blev specielt tilpasset min underkæbe ved hjælp af CT-skanninger og computerteknologi. Jeg fik derfor et rigtig godt resultat, og jeg havde bogstavelig talt ingen smerter efter operationen. Jeg var lidt øm i højre side, når jeg tyggede, men det var også det.
Min omgangskreds lagde straks mærke til, at jeg nu så “godt ud”, men tilskrev det ny frisure eller, at jeg havde barberet mig. Man skal derfor ikke frygte, at folk kan “se”, at man er blevet opereret.

Hvis man vil have lavet denne type operation, kan jeg kun anbefale AROS Privathospital.

 

En sød sekretær tog venligt imod i receptionen og gav mig straks en kop kaffe og en blød stol. Ganske kort tid efter kom Ole ud og bad mig komme med ind. Overrasket over den manglende ventetid tog jeg min stadig fyldte kop kaffe med i hånden ind på hans kontor.

Hjemme tog det dog ikke længe før jeg var sikker. Ens ansigt er ikke noget man skal tage chancer med. Jeg ville have den bedste kirurg, på det bedste hospital med de bedste materialer. Næste dag ringede jeg til Ole, og sagde at vi kørte!

Læs mere