Svimmelhed

Omkring Svimmelhed
Oplever du pludselig opstået svimmelhed, anbefaler vi at du hurtigst muligt får afklaret årsagen. Det er vigtigt, at årsagen til din svimmelhed identificeres så tidligt i forløbet som muligt bl.a. fordi det kan være afgørende for behandlingen.

På AROS Privathospital tilbyder vi hurtig udredning og behandling af svimmelhed ved vores svimmelhedsekspert, speciallæge Christer Zøylner Swan.

Årsager til svimmelhed
Svimmelhed er meget almindeligt i befolkningen og hyppigheden stiger med alderen. Der er mange årsager til svimmelhed,bl.a visse neurologiske sygdomme, migræne, nakkeskader, hjerte-karsygdom, stofskiftesygdomme og sygdomme i balanceorganet. De hyppigste årsager er øresten og virus på balancenerven.
Selvom svimmelhed ofte er helt ufarligt, kan symptomerne både være meget ubehagelige og give anledning til utryghed og frygt for at fejle noget alvorligt. Alene derfor er hurtig udredning ønskeligt.

Læs mere på Øre-næse-hals speciallægepraksis´ side her >

Undersøgelse

Der foretages en nøje undersøgelse af balancefunktionen samt neurologisk undersøgelse og øre-næse-halsundersøgelse.

Behandling

Behandlingen af dit balanceproblem tager udgangspunkt i de fund vi har gjort i forbindelse med undersøgelsen. De hyppigste årsager til svimmelhed kan behandles ved manipulation og balancetræning.

Har du behov for yderligere oplysninger er du altid velkommen til at kontakte AROS Privathospital.