Patientudtalelser

Her kan du læse om patienternes erfaringer.

Jeg simpelthen så glad for det som er sket med mine hænder. Det troede jeg ganske enkelt ikke var muligt.
En særlig tak til dig og en kæmpe opfordring til at fortsætte dit gode arbejde - det har i hvert fald gjort en kæmpe forskel for mig og jeg har render nu rundt med et par tørre og varme hænder og en masse bekymringer mindre på skuldrene.

Læs mere

Den bedste beslutning jeg har taget!

Quote

Jeg har haft problemer med Hyperhidrose i næsten 10 år. Jeg har prøvet mange forskellige behandlinger igennem det offentlige, alt fra apotekts præparater til vandbande (Iontoforese) og piller, men intet hjalp.

Da jeg hørte om Botoxbehandlingen, valgte jeg derfor at prøve det med det samme. Behandlingen med Botox har virket over al forventning, og er den bedste beslutning, jeg har taget. Min behandling hos AROS er min 2. behandling. Min første behandling var på en anden privatklinik.

Læs mere

Det er en helt fantastik ny følelse

Quote

Det er en helt fantastik ny følelse, at prøve. Sidste weekend holdte jeg julefrokost for 27 gæster, og der skulle jeg slet ikke bekymre mig om mine svedige hænder, og alle de udfordringer det førhen havde givet mig i løbet af en sådan dag.  Mit største problem nu, er at jeg bruger utrolig meget håndcreme, da jeg slet ikke kan vænne mig til mine evigt tørre hænder:-).

Læs mere

Mest af alt, føler jeg mig fri!

Quote

Før svedte jeg ekstra meget i timerne efter et bad. Jeg kan give knus til mine venner og familie, uden at tænke på, at de får min sved på deres kind og øre.

Mest af alt, føler jeg mig fri! Fri til at gøre, hvad jeg har lyst til, i stedet for at lade sveden begrænse mig. Jeg var glad for livet før, men jeg er endnu gladere nu. For mig har det været ren og skær livskvalitet at få den behandling, og jeg kommer helt sikkert igen!

Læs mere
Quote

Jeg er simpelthen så glad da jeg allerede her på 3 dagen er 85-90% svedfri på hænder. Der er stadig lidt blå mærker, men ser ud til at forsvinde om 1-2 dage. Glæder mig nu endnu mere til kæresteturen i weekenden. Det er alt smerten værd er ikke sidste gang, hvis det bliver ved med at gå denne vej.

Læs mere