Om pHfomula skin resurfacing

pHformula er det første pharma-cosmeceutiske produkt set i hudplejebranchen.
Behandlinger og produkter er baseret på teknologien bag "regenerativ medicin"; processen hvor beskadigede celler enten erstattes med nye og "raske", eller huden stimuleres til at reparere sig selv. Beskadigede celler får en "second chance".

pHformula laboratoriet ligger i Barcelona og drives af fjerde generation af en familie af farmaceuter med speciale i dermatologi. Kendt for årtiers videnskabelig erfaring og ekspertise, for kvalitetsprodukter ikke kun inden for æstetisk medicin, men også inden for farmaceutisk behandling af hudsygdomme.

Manden/”hjernen” bag pHformula er Fernando Bouffard. I 1991 uddannet farmaceut fra universitetet i Barcelona og afsluttede i 2001 sin Master og Ph.d. i Galenisk farmakologi og farmaceutisk teknologi(forskning, fremstilling og udvikling af lægemidler).

Fernando Bouffard har de sidste 20 år udviklet adskillige produkter i kategorien ”medicinske æstetiske produkter”. Produkter der anvendes i mere end 40 lande og har givet ham et stort forspring i udviklingen af pHformula. Han har således exceptionel stor erfaring indenfor forskning, udvikling og produktion og er særlig engageret i studiet af ”leveringssystemer”, dvs. produkternes evne til at trænge ned i huden og påvirke hudcellerne.

Fernando Bouffard har desuden holdt mere end 100 forelæsninger og præsentationer verden over og er grundlægger at det første internationale Skin Academy i Barcelona.

Controlled skin resurfacing betyder genopbygning/genoprettelse af hudens øverste 2 lag; epidermis og dermis og må ikke forveksles med en peeling. Almindelige kemiske peelinger forårsager ofte efterfølgende eksfoliering/afskalning, og mange tror fejlagtigt, at effektiviteten kan og skal måles ud fra hvor kraftig/voldsom denne afskalning er.

Med pHformula sker hudgenopbygningen/resurfacingen mere som en direkte styrkelse af hudlagene, ikke bare via en ætsningsskade, og er derfor ikke altid synlig for det blotte øje. Der KAN komme let afskalning, men det er langtfra sikkert, og det har heller ikke betydning for det endelige resultat.

Kombinationen af alpha keto, alpha hydroxy, alpha beta og poly hydroxy acids er helt unik. PH-DVC Complex, et yderst avanceret "leveringssystem", transporterer syrer, vitaminer, antioxidanter samt anti-inflammatoriske ingredienser sikkert og kontrolleret ned i huden.

Målrettet og effektiv behandling af 4 "problematikker"

A.G.E. - Moden, ældet, for tidlig ældet hud. Begyndende linjer og rynker. Karsprængninger. Spredte pigmentpletter("leverpletter").

M.E.L.A. - Hyperpigmentering. Pigmentskjolder forårsaget af overdreven sol, hormonelle forandringer(graviditet, overgangsalder, p-piller) stress, "kemi".

A.C.N.E. - Akne, uren hud, fedtet hud. Grove, "åbne" porer, overfladiske ar.

C.R.(Chronic redness) - Kronisk rødme, karsprængninger, rosacea, uren hud med meget rødme.

pHformula fås både som professionelle klinikbehandlingsprodukter samt hjemmeplejeprodukter. Alle produkter er selvfølgelig uden farvestoffer, parfume og parabener.

pHformula er til kunden, der ønsker at investere i sin hud, stiller krav til kvalitet, effektivitet og resultat. pHformula er til kunden, der ikke vil nøjes!

pHformula anbefales og forhandles af AROS Privathospital.