Dermaroller® ”booster” den naturlige kollagenproduktion og reducerer fine linjer og rynker, ar samt forbedrer struktur, fasthed og fugtindhold i huden.

De første tegn på at huden bliver ældre, er dannelsen af fine linjer, specielt omkring øjne og overlæbe. Overhuden (epidemis) bliver tyndere og mindre smidig, huden mister sin vitalitet og udstråling. Læderhuden (dermis) mister sin elasticitet, elastiske fibre nedbrydes gradvist og de kollagene fibre bliver hårde og ufleksible. Cellerne i underhuden (subdermis) begynder at ”krympe” samtidigt med, at huden mister fugt. Alle faktorer der er med til at ælde huden.

Hvad kan man gøre for at stoppe denne ældning, denne degenerering af huden?

Svaret er celleregenerering, og metoden er NEEDLING.

Hvad er needling?
Needling er en fælles betegnelse for micro-needling, CIT(collagen induction therapy), rollere, stamps/stempler og mesoterapi – alle behandlinger med det tilfælles, at der anvendes nåle for bedre at kunne indsluse/levere aktive ingredienser i huden samt stimulere produktionen af ny kollagen.

Metoden ”rollere” er den mest kendte og anerkendte. Den anses for at være en af de mest sikre behandlingsmetoder og kendes i medicinsk form allerede fra midten af 50’erne.  Metoden udnytter ganske enkelt hudens egen naturlige helingsproces. Ved brug af en rulle med 0,50 - 1,5 mm lange tynde nåle laves små mikroskopiske ”punkteringer”(huller) på hudens overflade, huden påføres en kontrolleret skade. Skaden stimulerer hudens egne ”selvreparerende” mekanismer. Den frigør væksthormoner, der ”booster” den naturlige kollagenproduktion og dermed hudfornyelse og -foryngelse. Produktionen af den ekstra kollagen reducerer fine linjer og rynker, ar samt forbedrer struktur, fasthed og fugtindhold i huden. 

Anvendelse af ”rollere” viser minimal risiko for inflammation og ardannelse i vævet. Tværtimod skaber metoden en sundere og stærkere struktur. Epidermis(overhuden) forbliver intakt og der ses ingen overgange mellem behandlet og ikke-behandlet område. Alle normale aktiviteter kan genoptages efter behandling. Der må dog forventes rødme og evt. hævelse.

På AROS Privathospital anvender vi den originale Dermaroller®.  Konceptet har været anvendt til mere end 1.000.000 behandlinger. Dermaroller® er en engangsrulle og leveres fuldstændig steril indpakning. Den er udviklet i Tyskland og var den første på markedet. Den er både ISO certificeret, CE mærket og patenteret i Tyskland med dokumenteret virkning og repræsenteret i 55 lande.
 
Dermaroller® anbefales til:

•  Linjer og rynker
•  Aknear
•  Grov hudstruktur, grove porer
•  Grå, trist hud
•  Strækmærker

Behandlingen tager ca. 90 min; 30 min. med lokalbedøvende creme, 30 min. behandling og 30 min. med intensiv fugtmaske. Det anbefales af få 2-5 behandlinger med ca. 8-10 ugers interval for bedste resultat.

Før behandlingen

Før opstart af et medicinsk Dermaroller® forløb skal du til en konsultation hos vores kosmetolog og hudterapeut. Ved konsultationen informeres om behandlingsprocedure, eventuelle bivirkninger samt hvordan du skal forholde dig de efterfølgende dage efter behandlingen. Der tages foto og planlægges behandlingsforløb. Konsultationen er gratis og uforpligtende. 

Vi anbefaler altid, at huden ”hjemmebehandles” med Home Care Dermaroller® Kit 3-4 uger før en medicinsk Dermaroller® behandling. Home Care Dermaroller® forbereder huden og sikrer bedst mulige resultat. Jo bedre og sundere hudens tilstand er før behandling, jo bedre responderer huden. En hud i ubalance betyder dårligere heling og dermed længere helings-/genopbygningsproces.  Kittes købes i forbindelse med din konsultation, hvor du også vejledes i korrekt anvendelse.

Se yderligere info om Home Care Dermaroller® Kit her >

Selve behandlingen

Selve behandlingen tager ca. 90 min; 30 min. med lokalbedøvende creme, 30 min. Dermaroller® og 30 min. med en intensiv fugtmaske.

Behandlingsprocedure – Dermaroller®:

• Huden afrenses grundigt, så den er helt fri for eventuel creme og makeup.

• Påføring af bedøvelsescreme. Bedøvelsescremen skal virke/hvile på huden ca. 30 min, hvorefter den 
   fjernes igen. Huden desinficeres.
 
• Dermaroller® rulles med let hånd henover huden. De fine nåle laver mikroskopiske ”punkteringer”/huller
   i huden. Under behandlingen vil du mærke en varme i huden. I visse områder kan der føles lettere ubehag,
   det vil ofte være omkring øjne og mund. Under selve behandlingen påføres en speciel peptide serum, når 
   et område er færdigbehandlet.

• Efter selve Dermaroller® proceduren ligger du med fugtmaske på det behandlede område i ca. 20 minutter.
   Masken virker kølende og beroligende. Den forsegler huden og forhindrer unødigt fugttab.

• Som afslutning påføres beroligende og fugtgivende creme samt UV beskyttelse.

 

Efter behandlingen

Umiddelbart efter behandlingen vil huden være rød, varm og blussende eventuelt med hævelse. Dette er en normal reaktion på behandlingen. Ubehaget er midlertidigt og vil gradvist forsvinde i løbet af 6-8 timer. Det anbefales at man, de første 12 timer efter behandlingen, så vidt muligt undlader at berøre huden, undlader rensning af huden samt at anvende makeup. Huden vil ofte fortsat være rød, som efter en let solskoldning, i de efterfølgende dage samt føles tør og stram. I nogen tilfælde vil der komme let afskalning.

Det er vigtigt, at man de efterfølgende dage kun anvender mild ansigtspleje, helst parfumefri samt sørger for at huden for masser af fugtpleje. Påfør meget gerne fugtighedscreme flere gange dagligt, så længe huden føles tør og stram.

UV beskyttelse/solcreme bør anvendes dagligt i ugen efter behandlingen. Husk at solcreme/UV filter kun beskytter i 2-3 timer, hvorfor den skal genpåføres for optimal beskyttelse af huden. Ophold i direkte sol frarådes.

Er du i tvivl om produkter, er du altid meget velkommen til at konsultere vores kosmetolog og hudterapeut for råd og vejledning. Konsultationen er naturligvis gratis.

Hvad kan man forvente af en Dermaroller® behandling?

Resultatet af Dermaroller® behandling varierer fra person til person. Effekten der opnås afhænger af hudens generelle sundhedstilstand(livsstil, alder, ”problematik”) før behandlingsstart, men også forskellen i antallet af blodplader, samt hvor rige vores blodplader er på vækstfaktorer, er afgørende. Begge dele er individuelt, og antallet af blodplader kan variere fra 200.000 - 400.000 stk. pr. ml. Det er forklaringen på, at nogen vil kunne se markante forbedringer/resultater efter bare en enkelt eller 2 behandlinger, mens der hos andre må flere til.

Det anbefales af få 2-5 behandlinger med ca. 8-10 ugers interval. Ved overfladiske linjer og rynker er 2 behandlinger som regel nok, mens der ved dybere skader f.eks. dybe rynker og akne ar må påregnes op til 5 behandlinger. Rigtig mange kunder vælger efterfølgende at få behandling 1 gang om året for at vedligeholde resultatet, da huden fortsat vil ældes.

Foryngelsesprocessen, dannelsen af ny kollagen fortsætter i op til 10 uger efter behandling med Dermaroller®, og først 4-6 uger efter behandlingen begynder effekten at vise sig. Huden vil syne stærkere og mere levende, hudstrukturen vil være finere og mere jævn. Den øgede mængde af ny kollagen gør huden tykkere og mere elastisk og der ses synlig reduktion i forekomsten af fine linjer og rynker.

Hjemmebehandling med Dermaroller®

Home Care Dermaroller® Kit er en skånsom og smertefri behandling til synlig forbedring af hudens udseende og struktur. Kittet består af følgende: Dermaroller®, Roller cleaner(til desinficering af rullen efter brug), LipoPeptide Collagen Booster og pandebånd. Home Care Dermaroller® anvendes primært i ansigtet, på halsen og på brystet.

”Rolleren” er lille rulle med 192 stk. 0,20 mm lange ultrafine mikronåle, hvilket er lige præcis nok til at penetrere overhuden(epidermis), men ikke nå de overfladiske nerveenheder i læderhuden(dermis), hvorfor behandlingen er stort set smertefri. Der mærkes højest en let stikkende fornemmelse. Huden rulles med let hånd og uden unødigt tryk. Nålene på Home Care Dermaroller® er for korte til at kunne stimulere produktion af ny kollagen. Anvendelse af rullen fjerner døde hudceller og øger blodgennemstrømningen samt forbedrer optagelsen af aktive ingredienser i huden med op til 200 gange, du får altså en markant bedre optagelse og udnyttelse af dine hjemmeplejeprodukter. Positiv effekt vil opleves efter kun ganske få behandlinger.
Brug af Home Care Dermaroller® bedrer uren hed, der ofte skyldes tilstoppede porer. De fine nåle fjerner mekanisk disse tilstopninger. Når hårfollikler - og talgkirtler holdes åbne, bliver porestørrelsen markant reduceret og hudstrukturen finere og mere jævn.

Selv nåle med en længde på kun 0,20 mm har en fysisk effekt på overhuden. Nålene stimulerer vækst i keratinlaget, der bliver afstødt som døde hudceller. Cellestimuleringen resulterer i en hurtigere regenerering af overhuden.  Jo ældre huden bliver, jo længere tid tager det for huden at regenerere. De øverste hudceller begynder at tørre ud, de mister deres ”gennemsigtighed” og ligger som et grå og glasløst lag på hudens overflade. Home Care Dermaroller® fjerner dette lag. Huden får glød og fine linjer reduceres.

Der er aldrig rapporteret om bivirkninger efter brug af Home Care Dermaroller®.

Home Care Dermaroller® anbefales at bruge hjemme 2-3 gange om ugen alt efter hudtype og tilstand.