Skinbooster fra Juvederm VOLITE til fine linjer, rynker, ar. Glød og boost til huden.

En skinbooster er en filler, som indeholder indeholder store mængder af hyaluronsyre, som forbedrer hudens glathed, minimerer fine linjer, rynker og ar, samtidig med at elasticiteten og hydreringen af huden stiger markant. Med andre ord forbedres hudens kvalitet og glød. Et naturligt look og ingen ændringer af mimik mv.

Skinbooster fra Juvederm VOLITE kræver kun én behandling! Studier har desuden vist, at den holder op til 9 måneder. Juvederm VOLITE er særlig god til ansigtshuden, hænder og bryst. Det er især i disse områder, huden gradvist mister sin egen produktion af hyaluronsyre og at hudkvalitet forringes markant med alderen.

Fordelen ved behandlingen er endvidere, at huden danner sit eget bindevæv i de områder, hvor man har lagt VOLITE skinbooster. Det vil sige, at selv om hyaluronsyren bliver nedbrudt over 9 måneder, så vil huden stadig have dannet sine egne bindevævsfibre, som kan virke fyldende og udglattende på huden.

Hvordan foregår en behandling med skinbooster?

En behandling med filler, Botulintoxin, karsclerosering ol. i Kosmetisk hud- og laserklinik kræver altid en konsultation, som er gratis forud for behandling. Efter denne skal du have mindst 2 dages betænkningstid før du får selve behandlingen. Det er muligt at få en lokalbedøvende creme på forud for behandling. Dette aftaler du blot med konsultationssygeplejersken ved din konsultation.

Juvederm VOLITE injiceres med en meget tynd og fin nål. Små dråber lægges ind under huden. Ved fine ar og linjer, lægger vi en koncentreret dosis for især at forbedre hudkvaliteten i disse områder.

Gratis konsultation

Husk du altid er velkommen til gratis og uforpligtende konsultation hos vores kosmetiske sygeplejersker. Tidsbestilling kan ske på tlf. 8741 1111.