Henriette Lose - Kosmetologisk klinik
Henriette Lose, uddannet CIDESCO kosmetolog & kosmetisk massør, 20 års erfaring Kosmetologisk Klinik AROS

Kosmetologisk Klinik AROS - Altid individuel behandling

Kosmetologisk Klinik AROS er en professionel hudplejeklinik for dem, der søger avanceret hudterapeutisk behandling inkl. frugtsyrepeelinger og microneedling(Dermaroller®).

Klinikken tilbyder alt fra målrettet behandling af specifik ”problematik”(linjer, rynker, grov struktur, pigmentskjolder, kronisk rødme, akne/uren hud) og boost af trist, grå hud til ren velværebehandling til dig, der bare trænger til at slappe af.


På klinikken kan du få en personlig hudanalyse og dialog uden andre medlyttere, og på den måde finde årsagen og dermed løsningen på dit hudproblem eller bare nyde en eksklusiv og afstressende behandling i trygge, professionelle hænder.

Vi lægger vægt på, at alle får en positiv og tryg oplevelse på klinikken, og tager altid udgangspunkt i den enkelte kundes behov og ønsker. 
 
Den rigtige rådgivning omkring optimal daglig hudpleje er utrolig vigtig. Ikke alle hudtilstande "kureres", men altid bedres og lindres med rette råd, vejledning og behandling. Grundig vejledning i hjemmepleje er derfor en selvfølge i forbindelse med behandling. En vejledning, der gives på baggrund af uddannelse, indgående ingrediens- og produktkendskab og ikke mindst personlig erfaring.

Ingen problemer er for små og ingen ønsker for store.
Kosmetologisk Klinik er en vigtig del af Kosmetisk Center AROS, det eneste kosmetiske center i Danmark, hvor alle anerkendte kosmetiske behandlinger med dokumenteret behandlingseffekt kan udføres.
Kosmetisk Center består af et tæt samarbejde imellem 5 selvstændige klinikker; Kosmetologisk Klinik, Plastikkirurgisk Center, Kæbekirurgisk Klinik, Hårklinikken og Laserklinikken.

Der findes i dag rigtig mange muligheder for at forbedre sit udseende, og det kan være svært at finde ud af, hvad de enkelte behandlinger indebærer, og om de alle er lige velegnet til netop dig og dine ønsker.

Det tætte samarbejde klinikkerne imellem, den løbende udveksling af erfaring og viden betyder, at du altid vil kunne tilbydes en optimal behandling af et given ønske. Er hudterapeutisk behandling ikke tilstrækkelig i forhold til dine ønsker, kan vi vejlede dig og henvise dig til behandling på en af de andre klinikker i Kosmetisk Center.

Konsultation vedr. anden kosmetisk behandling hos lasersygeplejerske eller Botox & Restylane behandler er naturligvis gratis og uforpligtende.

Kosmetologisk Klinik - Speciallæger & tilknyttede behandlere