Behandling af ældet/for tidlig ældet hud/linjer og rynker

pHformula A.G.E. behandling - 30, 60 el. 75 min.  

Hudterapeutisk behandling med pHformula A.G.E. anbefales til ældning, solskader, rynker, overfladiske og medium dybe mimiske linjer, træt, trist, grå hud, lettere pigmentforandringer og karsprængninger. En effektiv behandling med særdeles synlige resultater og minimale risici.

Behandlingskonceptet består af intensive behandlinger udført på klinikken på AROS Privathospital samt produkter til egen opfølgende behandling hjemme.  Produkter til "hjemmebehandling" ikke inkluderet i behandlingsprisen, de købes separat iforb. med konsulation eller 1. behandling. 

pHformula A.G.E. reducerer linjer og rynker. Lysner og bleger overfladiske pigmentpletter. Medvirker til en jævn og ensartet hudfarve. Virker opstrammende og bedrer hudens struktur.

Resultatet af behandlingen samt antallet af intensive behandlinger vil altid være individuelt alt afhængigt af graden af ældning og hudens almene tilstand. Du vil have brug for flere intensive behandlinger for at opnå et optimalt resultat. Antallet af behandlinger vil være individuelt og det samme vil intervallet mellem de enkelte behandlinger. Et intensivt behandlingsforløb vil ofte bestå af 4-6 behandlinger med 2 - 3 ugers interval. Herefter vedligeholdes resultatet med behandlinger hver 4 - 6 uge. 

Behandlingen kan udføres uden forudgående førbehandling/hjemmepleje, men denne ses som værende afgørende for det endelige resultat. 

Ønsker du behandling inkl. dybderens., massage og/eller maske vælges 60 el. 75 min.  

A.G.E., 30 min. kan kun bookes i forbindelse med "kurforløb" og/eller efter forudgående konsultation. 
 

Før/under/efter behandling - Hjemmepleje

Afhængigt af hudens udseende og generelle sundhedstilstand kan det være fornuftigt at starte op med forudgående pleje/behandling" hjemme før den intensive behandling på klinikken.      

A.C.T.I.V.E. formula / 20 ml.
Specielt udviklet til at igangsætte processen før de intensive behandlinger. Den effektive kombination af aktive ingredienser stimulerer dannelsen af kollagen og elastin, hudens fasthed og elasticitet forbedres. Pigmenthæmmere lysner og bleger overfladiske pigmentpletter og sikrer en mere jævn og ensartet hudfarve. Hudens naturlige forsvarsmekanisme styrkes, hvilket er afgørende for effekten og resultatet af den intensive behandling.

Både under selve behandlingsforløbet og minimum 3 uger efter er det vigtigt, at huden efterbehandles; plejes og beskyttes. Efterbehandlingen arbejder i synergi med den intensive behandling. Fremmer behandlings- og helingsprocessen samt sikrer optimal opretholdelse af hudens generelle sundhedstilstand.

A.G.E. recovery / 30 ml.
En let emulsion, der hurtigt absorberes i huden. Indeholde en unik kombination af ingredienser, der effektivt hjælper med at genoprette og beskytte huden. Det anbefales, at A.G.E. recovery anvendes kontinuerligt for at forstærke, fremme og vedligeholde det overordnede resultat.

Det anbefales, at påbegynde førbehandlingen minimum 14 dage før 1. behandling på klinikken. Produkterne kan købes på AROS Privathospital.

Behandlingen kan udføres uden forudgående førbehandling/hjemmepleje, men denne ses som værerende afgørende for det endelige resultat.    

Selve behandlingen

Regelmæssige intensive behandlinger, understøttet af en korrekt pHformula hjemmepleje, vil optimere dine resultater.

Antallet af intensive behandlinger vil altid være individuelt alt afhængigt af graden af ældning og hudens almene tilstand. Hudplejeklinikken anbefaler 4-6 intensive behandlinger med 2-3 ugers interval. Intervallet er individuelt.     

E.X.F.O. cleanse renser huden blidt og skånsomt. Makeup og overfladesnavs fjernes, og huden er nu klar til den efterfølgende behandling.

S.P.complex "åbner" de cellulære kanaler i huden, hvilket sikrer en bedre absorbering af de aktive pHformula solutions. S.P. complex måler hudens sensitivitet.

A.G.E. solution er en aktiv og effektiv skin resurfacing solution, der arbejder målrettet på typiske ældningstegn, såsom photoaging, pigmentforandringer, grå og trist udstråling/teint, overfladiske til medium linjer og rynker.

Behandlingen afsluttes med P.O.S.T. recovery cream og U.V. protect 30+.

Ved den intensive behandling kan man opleve rødme, svie og evt. en lidt brændende fornemmelse. Huden er dog fin og hel efter behandlingen. Makeup kan påføres efter 15 minutter.

En let forværring af eventuelle pigmentpletter/leverpletter kan forekomme efter 1. behandling. Forværringen vil være forbigående.  Let afskalning, tørhed og rødme kan forekomme i dagene efter behandling